VIDEO Косово и Метохија Политика Скупштина

(Видео) Бранка Стаменковић питала премијерку Брнабић: Да ли ћете учествовати на јавној расправи о Нацрту закона о КиМ који је направио ДЈБ?

Посланичка група Доста је било представила је јавности Нацрт закона о Косову и Метохији који за циљ има решавање питања статуса Косова и Метохије у складу са Уставом Републике Србије, међународним правом и Резолуцијом 1244.

ДЈБ је копију нацрта овог закона упутио Влади Републике Србије, председнику Србије, председници Народне скупштине, релевантним политичким странкама, Српској академији наука и уметности, Српској православној цркви и другим релевантним организацијама и појединцима у друштву, уз позив за учешће у унутрашњем дијалогу о Косову и Метохији да својим сугестијама допринесу изради коначног предлога закона, пре него што га посланичка група Доста је било упути у скупштинску прпоцедуру.

Питање за премијерку Владе Ану Брнабић: Да ли ће учествовати на јавној расправи о нацрту закона о КиМ који је направио ДЈБ?

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pozdrav Vama Branka, DJB ekipi i posetiocima sajta iz sve snage.
    1. Da li ima bilo kakav komentar o nacru Zakona o KiM, od bilo koga? Ako je jos rano da se neka Institucija oglasi, da li je bar neki poslanik van DJBa oglasio?
    Bojim se da ce ovaj nacrt-predlog Zakona proci nezapazen-ignorisan-“ispod radara”. Da li je neki medij ovo objavio?
    Da li ima neki komentar nekog Albanca bio on sa Kosova ili iz Albanije?
    U nacrtu-predlogu sam primetio dva puta Clan 14, da li je to greska u kucanju?