VIDEO Kosovo i Metohija Politika Skupština

(Video) Branka Stamenković pitala premijerku Brnabić: Da li ćete učestvovati na javnoj raspravi o Nacrtu zakona o KiM koji je napravio DJB?

Poslanička grupa Dosta je bilo predstavila je javnosti Nacrt zakona o Kosovu i Metohiji koji za cilj ima rešavanje pitanja statusa Kosova i Metohije u skladu sa Ustavom Republike Srbije, međunarodnim pravom i Rezolucijom 1244.

DJB je kopiju nacrta ovog zakona uputio Vladi Republike Srbije, predsedniku Srbije, predsednici Narodne skupštine, relevantnim političkim strankama, Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, Srpskoj pravoslavnoj crkvi i drugim relevantnim organizacijama i pojedincima u društvu, uz poziv za učešće u unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji da svojim sugestijama doprinesu izradi konačnog predloga zakona, pre nego što ga poslanička grupa Dosta je bilo uputi u skupštinsku prpoceduru.

Pitanje za premijerku Vlade Anu Brnabić: Da li će učestvovati na javnoj raspravi o nacrtu zakona o KiM koji je napravio DJB?

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Pozdrav Vama Branka, DJB ekipi i posetiocima sajta iz sve snage.
    1. Da li ima bilo kakav komentar o nacru Zakona o KiM, od bilo koga? Ako je jos rano da se neka Institucija oglasi, da li je bar neki poslanik van DJBa oglasio?
    Bojim se da ce ovaj nacrt-predlog Zakona proci nezapazen-ignorisan-“ispod radara”. Da li je neki medij ovo objavio?
    Da li ima neki komentar nekog Albanca bio on sa Kosova ili iz Albanije?
    U nacrtu-predlogu sam primetio dva puta Clan 14, da li je to greska u kucanju?