VIDEO Политика Скупштина

(Видео) Ана Стевановић: Над студентом у Новом Саду спроводи се одмазда

Народна посланица Доста је било Ана Стевановић данас је у Народној скупштини Републике Србије упутила питања министрима полиције, просвете и правде Небојши Стефановићу, Младену Шарчевићу и Нели Кубуровић.

– Над студентом Правног факултета Универзитета у Новом Саду Стефаном Карановићем тренутно се спроводи одмазда. Након што је открио својеврсне малверзације које су поједини медији пренели, Правни факултет одбија да га испише и суспендује га на 36 месеци. То значи да му факултет неће вратити документа док траје суспензија. Стефан неће моћи да упише факултет три године! Уместо да надлежни органи раде свој посао и истраже да ли су наводи Стефана Карановића тачни, на њему се свети управа факултета. Због чега управа Универзитета у Новом Саду ово дозвољава и злоупотребљава Тужилаштво и Универзитет, питала је Стевановић.

Министар полиције др Неша Стефановић уписује ГЛУМУ. Нажалост, скоро да је истина. По већ опробаном рецепту из Савамале, изгледа да ће Факултет драмских уметности бити срушен. На плац чувеног факултета из којег су изашле генерације познатих драмских уметника и који је на врло атрактивној локацији – наводно ће се преместити полиција.

– Да ли је тачно да ће се МУП преместити на факултет, а студенти и професори бити избачени из зграде? Да ли је тачно да ће се на плацу дворског комплекса на Топчидеру градити нове зграде за све уметничке факултете иако је на постојећем плацу ФДУ већ планиран простор за друге факултете, питала је посланица Ана Стевановић.

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар