Politika Saopštenje

Branka Stamenković stigla na zasedanje Saveta Evrope, SNS osramotio Srbiju

Nakon što je predsednica delegacije Narodne Skupštine Republike Srbije u Savetu Evrope, članica SNS-a Aleksandra Tomić pokušala da spreči Branku Stamenković da dođe na zasedanje Saveta Evrope u Strazbur tako što skupštinskim službama nije dala da Branku obaveste o zasedanju, da joj kupe kartu i rezervišu hotel, Branka je, nakon protesta upućenog generalnom sekretaru Saveta Evrope i uz pomoć prijatelja DJB iz redova poslanika protivnika EU u Savetu Evrope, stigla u Strazbur, ekspresno je akreditovana i danas učestvuje u zasedanju.

Savet Evrope nije EU, a nije nije ni SNS-ova partijska ispostava. Parlamentarna skupština Saveta Evrope sastavljena je od narodnih poslanika svih evropskih zemalja. Delegacija Narodne skupštine Srbije u parlamentu Saveta Evrope ima sedam predstavnika: tri poslanika iz redova SNS-a, jednog iz SVM-a, jednog iz SRS, jednog iz SPS-a i jednog iz DJB-a. Drugim rečima, DJB je jedini predstavnik srpske opozicije u Savetu Evrope.

SNS na sve načine, nezakonite i krajnje nemoralne, pokušava da uguši glas opozicije ne samo u Srbiji, već i u svetu. Ovaj put im to nije uspelo. SNS je ovim svojim neuspelim pokušajem pre svega osramotio Srbiju.

Branka Stamenković će na zasedanju Saveta Evrope govoriti o pogubnoj politici EU koja podržava autokrate na Balkanu, o kolonijalnoj politici Nemačke na Balkanu, i o potupnoj razgradnji demokratije u Srbiji. Govoriće i o potpunom medijskom mraku, korupciji u vrhu vlasti, sprezi vlasti sa kriminalom, partokratiji koja je sve tri grane vlasti podvela pod svoju partijsku vlast, manipulacijma sa biračkim spiskovima i izbornim krađama, o zastrašivanju građana, i o poruci koju Nemačka u kaputu EU šalje našim građanima da “Srbija ide u dobrom pravcu”.

Poslanica SNS-a Aleksandra Tomić, koja je pokušala da spreči Branku Stamenković, je doktor ekonomskih nauka, predsednica Odbora za Finansije i kontrolu budžeta Republike Srbije, a  poznata je po govoru u skupštini u kome je ekspoze Aleksandra Vučića nazvala “naučnim radom koji će ekonomisti proučavati”.

 

 

Povezani tekstovi:

DJB uložio protest Savetu Evrope na postupanje Aleksandra Tomić 

SNS samovoljno isključio DJB iz Saveta Evrope

Dosta je bilo

Dosta je bilo

8
Ostavite komentar

avatar
2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Cecajedan Zikasvetozarno nameSuri Recent comment authors
najnoviji najstariji
Parisenžermen
Gost
Parisenžermen

„Poslanica SNS-a Aleksandra Tomić, koja je pokušala da spreči Branku Stamenković, je doktor ekonomskih nauka, predsednica Odbora za Finansije i kontrolu budžeta Republike Srbije, a poznata je po govoru u skupštini u kome je ekspoze Aleksandra Vučića nazvala “naučnim radom koji će ekonomisti proučavati”.“

Ja mislim da je rekla i nešto u fazonu da taj ekspoze treba da postane deo obavezne školske lektire ili tako nekako 🙂 Nadmašila i mučenog Atlagića.

Bogdan Jovanov
Gost
Bogdan Jovanov

Branka Stamenković, na bilo kojoj izbornoj listi se budeš kandidovala dobićeš moj glas.

Suri
Gost
Suri

Bravo, CESTITKE OD SRCA. DO POBEDE.

no name
Gost
no name

Bravo Branka! Svaka vlast mora imati zdravu opoziciju!

no name
Gost
no name

Cestitam Branka! Svaka vlast mora imati zrdavu opoziciju!

svetozar
Gost
svetozar

udri bagru brankice…

jedan Zika
Gost
jedan Zika

Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike.
Dok se Branke ne vrati, ako ima koga nek odgovori, ako nema. nema veze.
– Koliko dana ce biti Branka u Strazburu, tj koliko sati traje Zasedanje?
– Da li ce se „izboriti“ za izlaganje?
– Da li cemo moci videti to izlaganje ako se za njega izbori?
– I da zna Branka, ako se izbori za izlaganje, i „ne snadje se“ i samo 10 posto od gore navedenog pomene dovoljno je. Neka se ne brine.

Ceca
Gost
Ceca

Ova zena ce promeniti srbiju ,zapamtite ove reci !