Autorski tekst Spoljna politika

Zašto DJB toliko priča o bankarskom globalizmu

DJB je u fokusu svoje politike imao borbu protiv domaće partokratije i partijskog parazitskog sistema koji ubija Srbiju. To je i dalje osnov politike DJB: napraviti od Srbije uređeno društvo u kome se lepo i rado živi.

Mislili smo pogrešno da je problem unutrašnji i da se sami moramo izboriti u sopstvenom dvorištu.

A onda nam je postalo kristalno jasno da domaća partokratija ima sponzora koji kontroliše sve političke “elite” Balkana.

Kada nam je postalo kristalno jasno da globalisti i EU, pre svih Berlin, ne samo podržavaju već i direktno kontrolišu partokratiju u Srbiji, sadašnju i bivšu, da podržavaju krađu izbora, medijiski mrak, rasturanje vladavine prava, u zamenu za kolonijalnu poslušnost, tada nam se i fokus promenio.

Borba protiv partokratije za uređeno društvo je bio i ostaće osnov politike DJB. Tome smo dodali i borbu protiv bankarskog globalizma i kolonizacije Balkana. Jedno, na žalost, ne može bez drugog.


Evo šta neće DJB

DJB ne želi da rešava probleme sveta i svetske probleme globalizma. Mi želimo da uredimo Srbiju i interesuje nas dobar život u našem regionu, na Balkanu. Na žalost, pustili bismo mi banke i globaliste, ali neće oni nas. Zato moramo njima da se bavimo, jer se oni aktivno bave nama.

Sloboda nema alternativu. Za nas Srbija nema alternativu. Mi smo građani Srbije kojima se patriotizam podrazumeva.

Saša Radulović

predsednik Programskog saveta DJB i narodni poslanik

Pročitajte još i:

Bregzit – U čemu je sukob između Britanije i nemačke EU

Saša Radulović za NIN: Rešenje za KiM odnos Danske i Farskih ostrva

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar