Ауторски текст Образовање

Србија нестаје пред нашим очима: устани или нестани

Уџбеник историје за 7. разред основне у Србији:

“ДАНАК У КРВИ је омогућавао дечацима да напредују на друштвеној лествици, а они су заузврат били потпуно одани султану. Тако су многи од њих постали чланови важне и утицајне елите (повлашћених слојева у друштву) Османског царства.“

Постоји и лекција у истом разреду да су Србе на Балкану дочекали староседеоци Албанци. Ово је потпуно лудило. Народ који не познаје своју прошлост, не може ни да разуме своју садашњост и нема будућност.

Прочитајте овај текст о томе како је немачка компанија Клет од владе СНС-а и СПС-а добила да контролише тржиште уџбеника у Србији који смо писали у августу 2018. Колонизатор нам пише фалсификат историје.

“Ваш највећи непријатељ није колонизатор. Ваш највећи непријатељ је ваш сународник кога храни колонизатор”.

И бивша и садашња власт, и жути и црни, су колаборационисти који спроводе Немачку колонијалну политику на Балкану. Циљ политике Немачке је претварање Балкана у колонију јефтине радне снаге из које ће нашу децу одвлачити у Немачку, а у коју ће насељавати мигранте. Оно што није успела силом за 200 година и два светска рата, Немачка сада постиже сакривена испод јагњеће коже ЕУ.

Вучићем управљају Немци и он спроводи немачку политику у Србији: одвајање КиМ од Србије и насељавање миграната који ће радити у немачким фабрикама јефтине радне снаге.


Ваља нам се пробудити.
Србија нестаје пред нашим очима.
Устани или нестани.

Немачка и дивлје тржиште уџбеника у Србији

Саша Радуловић
народни посланик и председник ДЈБ

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар