Странка ДЈБ

Политика приватности интернет странице

Ovaj sajt je u vlasništvu Udruženja “Dosta je bilo “. Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korišćenja sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate uslove i pravila korišćenja sajta, molimo vas da sajt ne koristite.

SADRŽAJ SAJTA

Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, vlasnik sajta ne daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. “Dosta je bilo “ može da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

LINKOVI NA DRUGE SAJTOVE

Linkovi sadržani na sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. “Dosta je bilo “ ne kontroliše sadržaj na ovim sajtovima i nije odgovoran za bilo koji od tih sajtova ili njihove sadržaje. “Dosta je bilo “ ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Sadržaju sa drugih sajtova na koje vode linkovi našeg sajta pristupate na sopstvenu odgovornost.

Politika privatnosti podataka

“Dosta je bilo “ poštuje privatnost svakog posetioca sajta.

Budući da putem ovog sajta prikupljamo određene informacije o korisnicima:

molimo vas da se upoznate sa našim uslovima i načinom na koji obrađujemo te podatke.

Informacije koje prikupljamo prilikom registrovanja za događaje, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike (https://anketa.dostajebilo.rs) koristimo za sledeće:

 • poboljšanje našeg sajta
 • poboljšanje našeg programa
 • slanje e-mailova

Koje lične podatke prikupljamo?

Na pojedinim delovima ovog internet sajta tražimo lične informacije o Vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je pružanje izvesnih informacija. Ovo činimo putem upotrebe različitih online i kontakt formulara za prijavu i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od Vas mogu uključivati Vaše ime i prezime, e mail adresu i brojeve telefona. Dodatne podatke tražićemo samo u slučaju da želite da se putem sajta učlanite u udruženje ili da se kandidujete za odbornika i/ili poslanika.

Kako obrađujemo vaš lične podatke

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru, a mogu im pristupiti naši saradnici, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovoj politici ili druge svrhe za koje ste Vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg internet sajta trećim licima ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih Vi možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama koje nam pružite, bez vašeg prethodnog odobrenja. Maloletni korisnici Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.

Pristup ličnim podacima

Ako želite da se detaljno informišite o načinima na koji “Dosta je bilo “obrađuje vaše podatke ili želite da izmenimo ili izbrišemo vaše lične podatke, kontaktirajte nas na kontakt@dostajebilo.rs

Kolačići

Kao i većina drugih web sajtova, i ovaj sajt koristi kolačiće, male tekstualne fajlove koji se postavljaju na računar ili mobilni uređaj pri poseti web sajtu, sa ciljem da se unapredi vaše korisničko iskustvo.

Kolačići koje koristimo služe za:

 • Normalno funkcionisanje sajta
 • Lakše i brže prijavljivanje za one korisnike koji imaju nalog na našem sajtu
 • Poboljšanje brzine sajta
 • Deljenje strana na društvenim mrežama
 • Lakše i brže postavljanje komentara za one koji su često na našem sajtu

Kolačići koje koristimo NE služe za:

 • Sakupljanje ličnih i osetljivih podataka
 • Prosleđivanje podataka reklamnim mrežama
 • Prosleđivanje ličnih podataka trećim licima

KOLAČIĆI TREĆIH LICA

 • Ovaj sajt koristi analitiku koju pruža treća strana i služi nam za praćenje i merenje korišćenje sajta, a sve u cilju kreiranja sadržaja koji se sviđa našim čitaocima. Ovi kolačići sakupljaju informacije kao što su dužina zadržavanja na sajtu ili na određenim stranama i pomažu nam da shvatimo na koji način možemo da unapredimo sajt.
 • Koristimo i dugmiće i plugin-ove društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram, koji omogućavaju lajkovanje i deljenje naših sadržaja na društvenim mrežama. Da bi ove funkcije bile moguće, društvene mreže postavljaju kolačiće preko našeg sajta koje koriste na način koji je naveden u njihovim politikama privatnosti.
 • Takođe, koristimo plugin-ove koji omogućavaju integraciju sa drugim sajtovima ili prikazivanje sadržaja drugih sajtova na našim stranicama (kao što je ugrađivanje YouTube videa). Da bi ove funkcije bile moguće, sajtovi postavljaju kolačiće preko našeg sajta koje koriste na način koji je naveden u njihovim politikama privatnosti.

Ako mislite da “Dosta je bilo “prikuplja i obrađuje podatke na nedozvoljen način, možete se obratiti Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар