VIDEO Skupština

(Video) Poslanici DJB: Na kršenje Ustava da reaguju državni tužilac i predsednici Vrhovnog kasacionog i Ustavnog suda

Iako je neophodno da se građani na sve načine zaštite od epidemije koronavirusa, to nikako ne sme da se radi kršenjem Ustava Republike Srbije.

Zato su danas narodni poslanici #DJB pozvali predsednika Ustavnog suda, Vrhovnog kasacionog suda i državnog tužioca da reaguje na kršenje Ustava.

Juče smo pozvali sve narodne poslanike, bez razlike da li pripadaju poziciji ili opoziciji, da urade sve što je u njihovoj nadležnosti kako bismo vratili funkcionisanje države u ustavne okvire uz poziv da potpišu zahtev za hitno sazivanje sednice Narodne skupštine kako bismo raspravljali o proglašenju vanrednog stanja i tu odluku potvrdili ili odbacili i na taj način vratili državu u ustavne okvire.

Skupština je dom naroda i potrebno ju je zaštititi. Nije potrebno da kršimo Ustav da bismo se izborili sa epidemijom. Građane možemo efikasno da zaštitimo poštujući Ustav Republike Srbije.

Narodni poslanici Branka Stamenković i Vojin Biljić, održali su danas konferenciju za medije u Narodnoj skupštini i apelovali da nadležni reaguju na kršenje Ustava.

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Bravo za DJB! Hvala vam, pomazete mi da ostanem normalna! Svaka cast! Potpuno ste u pravu, bas tako, vlast uz pomoc “poslusne struke” sprovodi teror nad gradjanima! Da podsetim, za vreme “Slobe slobode” u republickoj skupstini su najveci broj poslanika bili lekari!