VIDEO Skupština

(Video) Poslanici, zato što ste dozvolili kršenje Ustava, sudiće vam buduće generacije

Situacija sa koronavirusom je ozbiljna i trebaju nam mere da se zaštitimo od epidemije. Kršenje Ustava nije način da se zaštite građani, skupštine drugih zemalja normalno funkcionišu, hrvatska ili britanska, ne štiti se od virusa kršenjem Ustava.

Moramo zaštititi stare i bolesne, ali ne da ih zastrašuju histerijom i panikom. Valja nam se uozbiljiti i shvatiti šta se dešava, da je opasno po starije stanovništvo i oni se moraju zbrinuti.

S druge strane, vlast drži sve građane u pritvoru, ukida gradski i međugradski saobraćaj, uvodi bespotrebno policijski čas. Uvode potpuno nerazumne mere i na taj način pokušavaju da zloupotrebe vlast. Suspendovali su Skupštinu, globalistički mediji im pomažu u podizanju panike i zastrašivanju, a sve u cilju, izgleda, da se što pre dođe do recesije.

Treba da budemo odgovorni prema najstarijima, prema bolesnim i starim ljudima. Da imamo mere koje njih štite, da se država tome posveti i da prestane da maltretira građane, da uništava privredu i proizvodi krizu i stanje koje će napraviti takvu privrednu situaciju da ćemo se teško od nje oporaviti u vremenu koje dolazi. Ovo je ozbiljno vreme, traži ozbiljne ljude, trezveno promišljanje, a ne paniku i strah i cirkus u organizaciji SNS-a.

Zato smo uputili pismo predsedniku Ustavnog suda Republike Srbije da učini sve što je u nadležnosti te institucije i vrati državu Srbiju u ustavne okvire.

Narodni poslanici DJB održali su danas, 20. marta, još jednu konferenciju za medije u Narodnoj skupštini.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Hej DJB vi ste uvek zračak svetla, nade, dah čistog vazduha, budite uvek ozbiljni i konstruktivni,pratimo i dalje u ovoj situaciji…

  • – Na vlasti je skoro 8 godina kolekcija neukih, nerazumnih i nadasve alavih paranoika, hohstaplera i primitivaca.
    – Kako stvari stoje, za resavanje trenutne ali i post-korona situacije morace da se zatrazi ozbiljna podrska nekih
    stvarno demokratskih drzava iz EU i van EU.