Saopštenje

DJB počeo sa prikupljanjem potpisa

Pokret Dosta je bilo počinje danas prikupljanje potpisa za republičku izbornu listu i lokane izborne liste, za izbore koji će se održati 21. juna 2020. godine.

Potpisi će se prikupljati u prostorijama DJB u Nušićevoj 27. u Beogradu, Opština Stari Grad, danas (12. maj) od 12 do 19 časova, a u sredu i četvrtak od 10 do 20 časova.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Sta bi s’bojkotom? Uslovi za izbore se poboljsali? Biracki spiskovi su sredjeni? Mediji se otvorili za opoziciju?
    Ili mora da se zivi od neceg? I to je ok, ali recite.

    • Bojkot je i dalje moguć, ukoliko u njemu učestvuje SzS, DJB i PSG, u suprotnom, bojkot je besmislen. PSG je sahranio bojkot izlaskom na izbore, mi ćemo odluku o izlasku doneti naknadno.

    • Pokret Slobodnih Građana je poništio pozitivne efekte bojkota.
      Mora da se sačuva prisustvo u skupštini jer će vlast izlaskom PSG na izbore, na žalost, prilično dobiti na legitimnosti i u svetu i kod nas.

  • Poštovani, šta god da odlučite treba da se lepo i obrazloži. Da li se nešto promenilo u osnovi pa je cela priča o bojkotu pala u vodu? Smatram da se večina prodala i to vas je najviše iznerviralo. Niko se nije oglasio 45 dana od državnog udara… Da li imate kontakt sa nekim iz `opozicije` imaju li kakvo objašnjenje za to?
    Kako god da bude, ako uspete da prikupite potpise odlučujte se brzo da li izlazite ili ne jer dijaspora mora da se izjasni za izbore najkasnije do 30.05. tako da vam je 25,05 krajnji rok ako mislite da dobijete neki glas iz dijaspore…

    • Mi ostajemo pri stavu da je bojkot i dalje moguć, ali samo ako u njemu učestvuje SZS, PSG, DJB. Desilo se to da je PSG obesmislio bojkot izlaskom na izbore, tako da bojkot u kome je DJB sam nema ni smisla ni efekta.

    • Pa dijaspora nek se svakako prijavi za izbore. I ako bude bojkot moraju da budu prijavljeni, da bi se racunalo da nisu izasli na izbore.

    • Dosta nas je već u biračkim spiskovima u Srbiji. Tako da ako je na snazi bojkot mi ne moramo ništa da radimo… 🙂
      Imate li neki materijal ili neku strategiju promocije u dijaspori. Ja bih rado pomogao na teritoriji Švajcarske.

  • Podigli ste glas razuma kada je ovom narodu bilo najpotrebnije i za drzavu spas!Spas zato sto ste je sklonili sa stuba sramote.Pokazali ste da postoji prava SRBIJA.Podrzavam vas rad jer se zalazete za postovanje ustava ove zemlje.I da se nikada i nikome vise ne dozvoli da pogazi ustav i zakone ove zemlje i da ugrozI osnovno ljudsko pravo a to je SLOBODA.

    HVALA!

  • Potpis sam dao prijatelju, koji nije u globalističkim strankama, ali glas ću dati Vama. Samo napred.

    • Javljamo kada dobijemo termin od notara. Hvala puno na informacijama.

  • Zelim da Vam aktivno pomognem u Paracinu, imate moju podrsku a i clanova moje porodice I mislim da mozemo biti jako korisni u ovoj borbi kroz neko angazovanje. Ocekujem da me neko kontaktira iz odbora u Paracinu, poz I puno uspeha

    • Vladimire, u Zemunu možete da ti Vaš potpis na adresi Trg Branka Radičevića 4, sprat 2, kancelarija 17, danas od 12 do 20 sati