VIDEO Саопштењe

ДЈБ: Државни терор у Црној Гори над српским народом и црквом

У Црној Гори је на сцени правно и физичко насиље над грађанима који се боре да заштите своју цркву од насиља и државног терора, изјавио је Саша Радуловић, председник Покрета Доста је било на данашњој конференцији за новинаре у Скупштини Србије.

– Не морате да будете правник да бисте схватили да је ово напад на имовину и да је тај закон о тобоже слободи вероисповести противуставан, а не владавина права. Не морате да будете верник да бисте осудили ово насиље партијске власти у Црној Гори над верницима и СПЦ. Не морате да будете националиста да бисте схватили да је слобода српског народа у Црној Гори угрожена. За све то довољно је да будете пристојан човек – истакао је лидер ДЈБ.

Како је навео, председник Црне Горе Мило Ђукановић је кренуо у коначан обрачун јер другу прилику неће имати.

– Он се узда у страх од вируса. Успео је да литије престану и покушава да завара људе као да опасност постоји и гледа како да угуши протесте грађана и опозиције у Црној Гори – рекао је он.

Радуловић је додао и да не морате да будете много мудар човек да бисте схватили да се свим послушним аутократама на Балкану управља из једног центра, да сви сарађују и да имају исти циљ: „поробљавање свих нас и утеривање у тор“.

– Довољно је да будете достојанствен човек да бисте то схватили. Под плаштом вируса се у целом свету проводи терор над људима и одузимају се основне људске слободе и права. Претварају нас у Орвелов свет. Послушне аутократе сарађују на Балкану једни са другим, са њима се управља из Берлина – казао је Радуловић.

Лидер ДЈБ је навео да нема ништа против Црне Горе, јер су и и Србија и Црна Гора државе српског народа.

– На делу је покушај стварања вештачког црногорског народа по истој матрици како су стварани народи и нације по религијским и разликама у дијалекту. Морамо да се пробудимо, јер ако не познајемо нашу прошлост, не можемо да разумемо ни нашу садашњост, а онда такав народ нема ни будућност. То је рекао наш велики историчар и велики интелектуалац Милош Милојевић – казао је Радуловић.

Он је осудио данашњу „изјавицу председника СНС, који је уједно и председник Србије и који је казао да не може да се меша у ствари других суверених држава“.

– Наравно да свака држава може да изнесе свој став, поготово држава Србија кад тамо живи велики број нашег народа чија су основна права угрожена. Чињеница да ЕУ громогласно о томе ћути, јасно говори да ту постоји план – закључује лидер ДЈБ, наводећи и да не морате бити верник да би разумели колико је хапшење свештеника и верника погрешно.

Он је поновио да је вирус плашт чији је циљ успостављање тоталитарног система налик на онај у Кини.

– Тамо су кренули да препознају лица свих грађана на улицама, камере су свуда. Компјутерски систем бележи сваки покрет сваког човека. Малишанима у Кини у школама стављају сензоре на главу, који препознају да ли дете је фокусирано или не. Да ли желите то за своју децу? Ја не желим. На целом свету је напад на наше слободе. То није друштво у коме треба да живимо. Глобализам жели контролу сваког појединца од стране банака и великих корпорација, суверенизам се залаже за људска права и сарадњу суверених народа и држава – рекао је Радуловић , додавши да „ми верујемо у демократију, људска права и слободе, а не у глобалистичке приче успостављања светске владе“.

Како је рекао, власт води квинслишку политику, која покупшава да елиминише све који заступају суверенизам.

Он је подсетио да је договор о бојкоту избора прекршен, када су Зеленовић, Пауновић, Стамтаовић, па Сергеј, одлучили да иду на изборе.

– ДЈБ је искрено направио договор са СЗС и ПСГ, око бојкота, али једино ако цела опозиција бојкотује. Договор је прекршен. Ми ћемо одлуку донети након што прикупимо потписе. На нашем сајту имамо информације о локацијама за прикупљање потписа, одбор по одбор се прикључује и биће их сваки дан све више – поручио је председник ДЈБ. 

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Mene ste “kupili” odavano svojim programom i principima, ali svaka vam čast za pomen Miloša Milojevića!!! Ne mogu da verujem i prosto mi je drago da se neko setio ovog velikana. 90% političara verujem da i nema pojma ko je taj čovek. Čovek koji je nepravedno izopšten iz naše svesti i istorije, učesnik ratova i najobrazovaniji Srbin svog vremena.

    Svaka čast još jednom, nadam se da ćete ostati dosledni do kraja!!!