Саопштењe

СНС прикупља потписе за све листе, осим за ДЈБ суверенисте

Саша Радуловић, народни посланик и лидер покрета Доста је било, изјавио је на данашњој конференцији за новинаре у Скупштини Србије да једино листа Суверенисти ДЈБ прикупља потписе без ичије помоћи, као и да ће ДЈБ самостално наступати, али ће имати и неке угледне независне кандидате на листи.

„Вероватно сте чули да власт прикупља потписе за све листе, осим за Доста је било. Видите да СНС организује прикупљање потписа и за ПСГ, па у Лебанима за УДС, то је велика фарса пред нашим очима. Ми једини прикупљамо сами, без ичије помоћи, немамо ни спискове људи, већ позивамо преко друштвених мрежа.

За републичке изборе ћемо ускоро завршити посао. Велики проблем су локали и покрајина. За покрајинску листу, иако ту живи четвртина грађана Србије, треба 6.000 потписа, а за републику 10.000. ДЈБ позива све симпатизере суверенисте, посебно из Војводине, да нам дају свој потпис. На насловној страници нашег сајта је линк који ће вам показати информације где све скупљамо потписе.

Велики број људи је бесан, мало су и обесхрабрени, јер, застрашивање на терену је спектакуларно. У Новом Саду смо два локала закупили и договорили, и ноћ пре него што смо кренули са прикупљањем потписа, људи су нас звали да нам откажу и рекли, извините, ми то не смемо.

Имали смо извештај да ДЈБ уопште није био на РТС-у, и то вам говори шта се суштински дешава у Србији.

Што се тиче нашег програма за пољопривреду, ми не измишљамо топлу воду. Холандија и Данска је базирају на домаћим пољопривредним газдинствима, а не великим корпорацијама, и треба се угледати на њих. Требају нам задруге. И замислите, држава Холандија је направила систем задруга и предала их задругарима. Треба дати домаћим пољопривредним газдинствима 15-20 хектара земље да купују на 20 година. Они могу имати и другу земљу, али ову би били обавезни да обрађују, а ако желе да је продају, могу је продати само држави.“

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар