Саопштењe

Суверенисти: Можемо до победе, заокружи 15

Лидер покрета Доста је било Саша Радуловић рекао је на данашњој конференцији за новинаре да ће на гласачком листићу под бројем 15 писати „Суверенисти – Саша Радуловић“, а затим позвао све повратнике из иностранства и све апстиненте да дају подршку овој листи јер се, уз њихове гласове може и до победе. 

„Позивамо апстиненте, ако изађу на ове изборе, ова власт може да падне. Велики број људи се вратио у земљу и уз њихове гласове, можемо да победимо. За СНС гласа мање од четвртине грађана и они могу да падну. Сада се подстичу приче о бојкоту, како не би дошло до изласка апстинената. Ако промените ваше мишљење и ако нам дате шансу, показаћемо да можемо да променимо ствари. 

Шта значи суверениста? У најкраћем значи – свој на своме. Нећемо на власти људе који слушају стране силе. Власт у Србији треба да одговара искључиво грађанима. За нашу листу „Суверенисти – Саша Радуловић“ само Србија нема алтернативу.

Ми друге суверенисте нећемо нападати, свако ће да се бори на начин који мисли да је најбољи. Са другим суверенистима се суштински слажемо да је Србија постала колонија јефтине радне снаге, да Србијом и целим Балканом управља Берлин и да им је план да населе милион миграната  у наредних 20 година. Јер због одласка наших младих и негативног прираштаја неће имати јефтине радне снаге да ради у њиховим фабрикама за мотање каблова. 

Ово можемо да зауставимо. Ми смо прелепа и пребогата земља, ничија помоћ ни милостиња нам није потребна, ничији кредити. 

Колонизатору одговара да остане ова власт, а ми вам нудимо другачији избор, ако заокружите број 15, листу „Суверенисти – Саша Радуловић“.“ 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Вучић дели по сто евра и то су тзв. хеликоптерске паре да купи гласове. После, до следећих избора гледај куда сунце хода, распродаја ресурса и изношење новца из земље. Где је решење? Пошаљи 200. евра, или 300, 400…родитељима да заокруже 15 СУВЕРЕНИСТЕ, да држава брине о њима а не да им краде пензије. Добро Србији, добро њима а добро и теби.