Саопштењe

Позив на наставак јавног окупљања. Власт мора да откаже полицијски час

Синоћње спонатно окупљање грађана против најаве увођења противуставног и непотребног затварања људи у кућни притвор преко викенда и увођење полицијског часа мора бити настављено. Захтев је један: власт мора да откаже полицијски час.

Власт је синоћ преко мале групе људи изрежирала позоришну представу непотребног упада у Народну скупштину да би то послужило као изговор за насиље од стране власти, разбијање оправданог протеста људи и ничим изазвану употребу сузавца и бруталности према људима.

Та прва група људи који су одглумили упад у Скупштину је након тога нестала, а сукоб се прелио на обичне грађане који су дошли на протест против полицијског часа. Тај сукоб је изазвала власт, не народ који је дошао на протест.

ДЈБ позва све своје симпатизере и гласаче да и данас дођу у 19 часова испред Народне скупштине. Ово није наш протест. Ово је народни протест и позивамо народ да изађе на улицу и пошаље поруку власти да неће толерисати још једно затварање људи у кућни притвор.

Позивамо на миран протест на који могу да дођу и родитељи са децом и да не наседамо на провокације и непотребне упаде у Народну скупштину или РТС. Позивамо све да се уздрже од политизације протеста, скретања са теме, отварање тема које нас деле и да се држимо теме која спаја све грађане. Тема која нас све спаја је једна: УКИДАЊЕ ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА.

Подсећамо јавност и да изборни процес још није завршен. Да је пред РИК-ом и Управним судом још 2200 жалби због изборне крађе на исто толико бирачких места и да ће тај процес још потрајати.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

    • Zahtev je da se otarase sa grbace naroda zauvek, iz istorije da se izbrisu zauvek!

  • dokle cekanja bre vise? ne mogu se ovi zakonom pobediti to je svima jasno. kako vas nije sramota da pozivate na mirne proteste??? da li oni mirno uzurpiraju drzavu i mirno devastiraju celo drustvo??? treba upadati u skupstinu i rts i pink i zauzeti ih. to bi ih primoralo na povlacenje a onda sledi hapsenje pa sudjenje… dosta je bilo kukavicluka!

  • G. Radulovicu, Vi ste covek koji razume, rekao bih, potpuno kako funkcionise ovaj svet u politickom, monetarnom i svakom drugom pogledu. Pored Vas opasno je usuditi se reci nesto na tu temu. Sa druge strane, jedini ste trenutno u Sbiji koji se bavi, javno, politikom a nije politicar. Zato ste nada svim ljudima koji zele da zive u uredjenoj zemlji, pa i svetu. Ovo sto trenutno radite na dokazivanju kradje izbora je veliko. Veliki je i mrak u Srbiji, politicki i medijski. Ali neko mora. Bez podrske naroda (glasaca) je ipak tesko. Zato ste u pravu da ga tereba okupiti oko zajednicke muke. Jedna je zastita njihovih prava (izborne volje), druga (a u stvari ista, zastita ljudskih prava) je lazni KOVID-19. U stvari i nije lazni. KOVID-19 postoji, ali nije bolest, vec naziv operacije preuzimanja vlasti od strane globalista. Siguran sam da pratite sva relevantna saznanja o tome (u glavnim i onim sporednim medijima), kao sto je evidentno da Vam je logika jaca strana. To je dovoljno da se sklopi mozaik. Dakle, globalisticka elita je izvrsila drzavni udar (u ovom slucaju svetski udar) i preuzela vlast od “voljom” naroda izabranih vlasti u celom svetu (lokalne poglavice, kao sto je predsednik SNS-a, samo sprovode odluke). Svim drzavama upravljaju zadnjih nekoliko meseci. Upotrebili su i oruzje. Ne puske i sl., nisu upotrebili ni biolosko. Upotrebili su psiholosko – strah od veoma zarazne i smrtonosne bolesti – KOVID-19 koja se siri PCR testovima. Ne unistavaju oni privredu, oni je samo restrukturisu. Gase mala, srednja i velika preduzeca. Ostavljaju samo najveca. Ona su dovoljna celom svetu. I suverenisticki pokreti rastu u svetu, pa se treba i s njima obracunati. I mozda ce obican covek reci, meni je sve jedno da li radim za vlasnika piljare ili za Amazon. Ali mu nece biti sve jedno da li ce preziveti ovaj drzavni udar i u kom obliku. Jer, spremili su i “vakcinu”. Na sajtu firme MODERNA, koja je pravi, na stranici koja opisuje hronologiju dogadjaja u ovom pucu, kaze da su 11 januara kineski “naucnici” izolovali i objavili genetsku strukturu nekog virusa, a vec 13 januara je pocela izrada ‘”vakcine”. Mnogo pre nego sto je tzv SZO proglasio pandemiju. Njeno testiranje ce ocigledno biti uzivo kroz obaveznu vakcinaciju. Kina koja je ocigledno deo ove operacije (njena elita) je 1. decembra 2019 donela zakon o obaveznoj vakcinaciji. Mnogo ce stradati, ostali ce biti genetski modifikovani. To je najveca i zajednicka muka svakog coveka koje nisu svesni, jer strah koji se seje je ogroman. Pokusajte da inicirate skup nekih neprodatih strucnjaka koji ce reci istinu o PCR testu, o virusima, o tome da se manipulise umrlicama, da ljudi ne umiru od iste bolesti i sl.. Neopravdani strah se mora odagnati. Oruzje globalita se mora oduzeti.
    Puno pozdrava, puna podrska. U ovom trenutku u Srbiji nema ko drugi.

  • Bože dragi nisam znao da su nas 2/3 građana Srbije strani plaćenici i domaći izdajnici a nas 2/3 koliko znam nismo niti nepismeni niti sendvičari niti huligani a nismo ne daj bože niti kriminalci niti lažovi a isto tako nemamo svoju privatnu policiju.Bitno je a i POČELA je da se budi inteligencija pa će se u dogledno vreme sve postaviti na svoje mesto tako da ovu jadnu ali nama 2/3 građana mnogo lepu zemlju čekaju bolji dani.
    Dole:DIKTATURA.,LAŽ,SAMOVOLJA,KRIMINAL i MAFIJAŠTVO,Dole SAMOVLAŠĆE i IDEOLOGIJA
    Dole JEDNOUMLJE
    Živela OMLADINA
    Živela INTELIGENCIJA
    Živela NARODNA a ne privatna policija
    Živeli SVIH GRAĐANA mediji i tv servisi
    ŽIVELA SRBIJA I SVI GRAĐANI koji ne podržavaju sve ovo gore što nam 1/3 psihopata i bolesnika zajedno sa Lucikom rade
    PROBUDI SE 1/3-no zadojena ideologijom mržnje,lažima i kriminalom

  • A bre kakav zajednicki cilj ukidanje policijskog casa??? Pa zajednicki cilj je OSTAVKA izdajnika! Ovo nisu protesti za lokalne teme, vec kraj diktatora. Razocarali ste me totalno…