Najava

U utorak blokada Upravnog suda

Sutra u 13:30 časova blokiramo Upravni sud u Nemanjinoj 9. To je institucija koja hoće pravnim nasiljem da mu verifikuje falsifikovane izbore

Vlast je FALSIFIKOVALA zapisnike sa biračkih mesta da bi sakrili nisku izlaznost. DJB je to otkrio i pravno oborio izbore. Vlast to odbija da prizna i hoće pravnim nasiljem da pošto poto dođe do nove skupštine.

Ako mu na ulici, baš kao i Miloševiću 1996, ili 5.oktobra, ne dozvolimo da brutalno falsifikuje izbore, onda NEMA skupštinu, NEMA vladu, gubi VLAST. Zato jedan zahtev.

Ako hoćeš da oslobodiš RTS, valja OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE.

Ako hoćeš da ga sprečiš da prizna prištinsku kvazi državu i sačuvaš KiM, valja OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE.

Ako hoćeš ostavku kriznog štaba valja OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE.

Ako hoćeš da policija ne bije narod, da se oslobode deca iz zatvora, valja OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE.

Ako hoćeš normalnu državu, jedan zahtev menja sve:

OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • “Ovo je maraton, ne sprint”, Saša Radulović. Najbolje bi bilo da je opozicija Majk Tajson, širok dupli krošnje uvezan sa aperkatom, brzina nepojmljiva za teškaše, čovek ne može ostati na nogama. Ali na žalost nije, spora je i mlitava, neorganizovana, podeljena, maše u prazno. Rečju, desnica niti levica nema uboiitost legendarnog američkog boksera. Kako pobediti režim? Ovo što radi DJB, pravno u klinč, na ulici sa distance, da se razobliče provokatori režima. Tako je ako se sećate Muhamed Ali dobio Formena, fizički mnogo jačeg od sebe. Režim će biti sve nervozniji, kako treneri Makron i Merkel gube tlo pod nogama, udara nisko ispod pojasa, a ti prljavi udarci za čudo ne smetaju globalističkim komesarima EU? Zašto hoće potpis izdajnika Roda i dubine vekova za Kosmet? Šta njih briga što će Vučić i njegovi poslušnici navući večno prokletstvo na pokolenje?Neće ih oprati Dunav ni Sava. Oni će ih na kraju pustiti niz vodu i naći nove Jude za Vojvodstvo. Zašto globalisti tako vatreno žele odvojiti Kosmet od Srbije? Da bi ovo razumeli moramo znati da njih Albanci ne interesuju u životu, nisu oni njima prijatelji. Globalisti satiru stare narode koji se sećaju, a favorizuju one koji niču kao pečurke posle kiše. Englezi su vojno porazili Francuze na Severu Amerike, ali su ovi opstali, oporavili se i održali lekciju Francuzima u Francuskoj, organizovali proteste kada su na aerodromu Šarl de Gol u Parizu hteli “arret” prekrstiti u “stop”. Na registarskim tablicama u Kebeku piše ” Je me souviens” – Sećam se! Šta bi veći narodi od nas dali za Jovana Dučića koji samo jednim stihom kaže više od tomova knjiga, “Zaborav je mirno umiranje srca, prezrivo dah smrti u duši što brda.” Probudi se dijasporo, biju nam decu u Otadžbini, biju vaše vršnjake samo zato što im je um slobodan, hoće budućnost, hoće da zasnuju porodicu, ovaplote ljubav u decu…Treba organizovati proteste ispred ambasada i konzulata.