Саопштењe

Бошко Ничић најавио хапшење руководства ДЈБ-Суверенисти

На јучерашњој седници скупштине Града Зајечара функционер СНС Бошко Ничић је, реплицирајући одборнику Доста је било, најавио хапшење руководства ДЈБ-Суверенисти. Уколико власт стварно повуче овај очајнички и противзаконит потез биће то јасан знак да су у великом проблему са референдумом који се тиче Сорошевих измена Устава.

ДЈБ-Суверенисти спадају међу ретке и најгласније опозиционе противнике најављених измена Устава у области правосуђа којима се ова трећа грана власти отима од народа и излаже утицају крупног капитала мултинационалних корпорација и банака. Чињеница да ову опасност разуме чак и председник скупштинског Одбора за правосуђе из редова СНС-а, који је јавно рекао да ће гласати против тих измена, јасно указује да се власт плаши кампање која ће гласаче позивати да учине исто, а коју ДЈБ-Суверенисти већ увелико воде.

Подсећамо јавност да се власт на ове измене Устава одлучила након притисака из Европске уније, а након што је Сорошев Фонд за отворено друштво две пуне године (2018/2019. године) финансирао Друштво судија Србије и Удружење тужилаца Србије, да би та “инвестиција” свој епилог добила крајем 2021. у Скупштини Србије, док је потврда на референдуму заказана за почетак 2022. године. 

Сорошеве промене Устава су по вољи ЕУ, Сороша и Рокфелера и свих НВО које финансирају. Ове промене Устава су дубоко противне интересима грађана Србије, одузимају правосуђе од народа и стављају га у руке банака, глобалних корпорација и белосветских интересних група.

Власт је рањива на референдуму. Број бирача који могу да изведу да гласа за Сороша је много мањи него број гласача који изводе на изборе. Нпр. гласаче СПС-а не могу тако лако преварити. Власт може да изгуби референдум. Бољу прилику да заштитимо Србију и задамо ударац власти нећемо имати. Циљ власти и ЕУ тутора и Сорошевих НВО је стога да референдум прође што тише, да на гласање изведу само своје гласаче са списка, да се нико не буни против и да референдум тако прође. ДЈБ-Суверенисти то неће дозволити.

ДЈБ-Суверенисти су упозоравали пред изборе 2020.године да ће бојкот дати власти и ЕУ која подржава власт прилику да измене Устав. То се на жалост и остварује. Бојкот овог референдума ће значити да су све политичке опције које га бојкотују у ствари радиле на томе да помогну власти и ЕУ туторима да се измени Устав.

Ко бојкотује референдум за Сорошеве промене Устава у ствари гласа за њих и помаже власти да остане на власти и да спроведе глобалистичку агенду поробљавања Србије. ДЈБ-Суверенисти ће обарати референдум против Сорошевих измена Устава Србије.