Saopštenje

Boško Ničić najavio hapšenje rukovodstva DJB-Suverenisti

Na jučerašnjoj sednici skupštine Grada Zaječara funkcioner SNS Boško Ničić je, replicirajući odborniku Dosta je bilo, najavio hapšenje rukovodstva DJB-Suverenisti. Ukoliko vlast stvarno povuče ovaj očajnički i protivzakonit potez biće to jasan znak da su u velikom problemu sa referendumom koji se tiče Soroševih izmena Ustava.

DJB-Suverenisti spadaju među retke i najglasnije opozicione protivnike najavljenih izmena Ustava u oblasti pravosuđa kojima se ova treća grana vlasti otima od naroda i izlaže uticaju krupnog kapitala multinacionalnih korporacija i banaka. Činjenica da ovu opasnost razume čak i predsednik skupštinskog Odbora za pravosuđe iz redova SNS-a, koji je javno rekao da će glasati protiv tih izmena, jasno ukazuje da se vlast plaši kampanje koja će glasače pozivati da učine isto, a koju DJB-Suverenisti već uveliko vode.

Podsećamo javnost da se vlast na ove izmene Ustava odlučila nakon pritisaka iz Evropske unije, a nakon što je Sorošev Fond za otvoreno društvo dve pune godine (2018/2019. godine) finansirao Društvo sudija Srbije i Udruženje tužilaca Srbije, da bi ta “investicija” svoj epilog dobila krajem 2021. u Skupštini Srbije, dok je potvrda na referendumu zakazana za početak 2022. godine. 

Soroševe promene Ustava su po volji EU, Soroša i Rokfelera i svih NVO koje finansiraju. Ove promene Ustava su duboko protivne interesima građana Srbije, oduzimaju pravosuđe od naroda i stavljaju ga u ruke banaka, globalnih korporacija i belosvetskih interesnih grupa.

Vlast je ranjiva na referendumu. Broj birača koji mogu da izvedu da glasa za Soroša je mnogo manji nego broj glasača koji izvode na izbore. Npr. glasače SPS-a ne mogu tako lako prevariti. Vlast može da izgubi referendum. Bolju priliku da zaštitimo Srbiju i zadamo udarac vlasti nećemo imati. Cilj vlasti i EU tutora i Soroševih NVO je stoga da referendum prođe što tiše, da na glasanje izvedu samo svoje glasače sa spiska, da se niko ne buni protiv i da referendum tako prođe. DJB-Suverenisti to neće dozvoliti.

DJB-Suverenisti su upozoravali pred izbore 2020.godine da će bojkot dati vlasti i EU koja podržava vlast priliku da izmene Ustav. To se na žalost i ostvaruje. Bojkot ovog referenduma će značiti da su sve političke opcije koje ga bojkotuju u stvari radile na tome da pomognu vlasti i EU tutorima da se izmeni Ustav.

Ko bojkotuje referendum za Soroševe promene Ustava u stvari glasa za njih i pomaže vlasti da ostane na vlasti i da sprovede globalističku agendu porobljavanja Srbije. DJB-Suverenisti će obarati referendum protiv Soroševih izmena Ustava Srbije.

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar