Заокружи НЕ
Заокружи НЕ
Кампања Унутрашњи послови

Поделите летак који говори о томе ЗАШТО гласати НЕ на референдуму

Две невладине организације под именом “Друштво судија Србије” и “Удружење тужилаца Србије” које финансира “Фондација за отворено друштво” Џорџа Сороша, иницирале су 2018. године промену Устава, уз директну подршку других Сорошевих НВО као што је YUCOM.

Они хоће да уместо у скупштини, тужиоци и судије бирају сами себе далеко од очију јавности, што отвара простор за још већу корупцију, још гори партијски утицај и уплив странаца у српско правосуђе. 

Од Србије се све ово захтева под плаштом “усаглашавања са стандардима Европске Уније”, док и Немачка и Француска и Италија своје судије бирају јавно, у скупштини.

У преводу, они желе да у Србију доведу своју “екипу” судија које ће да аминују сваку њихову штетну одлуку. Ако им план успе, то је само увод у све што нам следи: и отимачина приватне имовине, и Рио Тинто, и продаја Космета, и претварање Србије у прљаву рударску колонију, и све друго што може да им падне на памет. 

Нажалост, ова власт заједно са тзв. “ЕУ опозицијом” сарађује са њима и помаже им да остваре овај план.

Зато на свим медијима власт о овој теми упадљиво ћути, а лажна опозиција позива на бојкот референдума. Свесни су и једни и други да ако им падне план на референдуму, пашће и они са власти и престаће њихова игранка. Свесни су да народ зна да их је много лакше победити на референдуму за одбрану Србије, него на било којим изборима.

У наставку је ПДФ фајл летка који можеш преузети и одштампати и поделити људима у свом окружењу:

ПРЕУЗМИ ЛЕТАК ОВДЕ

Zaokruzi NE dvostrani