Zaokruži NE
Zaokruži NE
Kampanja Unutrašnji poslovi

Podelite letak koji govori o tome ZAŠTO glasati NE na referendumu

Dve nevladine organizacije pod imenom “Društvo sudija Srbije” i “Udruženje tužilaca Srbije” koje finansira “Fondacija za otvoreno društvo” Džordža Soroša, inicirale su 2018. godine promenu Ustava, uz direktnu podršku drugih Soroševih NVO kao što je YUCOM.

Oni hoće da umesto u skupštini, tužioci i sudije biraju sami sebe daleko od očiju javnosti, što otvara prostor za još veću korupciju, još gori partijski uticaj i upliv stranaca u srpsko pravosuđe. 

Od Srbije se sve ovo zahteva pod plaštom “usaglašavanja sa standardima Evropske Unije”, dok i Nemačka i Francuska i Italija svoje sudije biraju javno, u skupštini.

U prevodu, oni žele da u Srbiju dovedu svoju “ekipu” sudija koje će da aminuju svaku njihovu štetnu odluku. Ako im plan uspe, to je samo uvod u sve što nam sledi: i otimačina privatne imovine, i Rio Tinto, i prodaja Kosmeta, i pretvaranje Srbije u prljavu rudarsku koloniju, i sve drugo što može da im padne na pamet. 

Nažalost, ova vlast zajedno sa tzv. “EU opozicijom” sarađuje sa njima i pomaže im da ostvare ovaj plan.

Zato na svim medijima vlast o ovoj temi upadljivo ćuti, a lažna opozicija poziva na bojkot referenduma. Svesni su i jedni i drugi da ako im padne plan na referendumu, pašće i oni sa vlasti i prestaće njihova igranka. Svesni su da narod zna da ih je mnogo lakše pobediti na referendumu za odbranu Srbije, nego na bilo kojim izborima.

U nastavku je PDF fajl letka koji možeš preuzeti i odštampati i podeliti ljudima u svom okruženju:

PREUZMI LETAK OVDE

Zaokruzi NE dvostrani

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar