Некатегоризовано

Ђиласова хајка на коалицију Добро јутро Србијо

Данас је коалиција Добро јутро Србијо поново мета кампање Драгана Ђиласа и Н1 телевизије са темом наводног коришћења лажних потписа.  Једина намера ове кампање јесте да сруши друге опозиционе листе и тако помогне актуелној власти. Драган Ђилас је то већ учинио на претходним изборима када је победу опозиције преиначио у пораз.

Већ од немилих догађаја у Сремској Митровици, када је ова тема разобличена и када је постало јасно ко иза ње стоји, јавност је могла да се увери да се Ђиласова кампања одиграва по унапред смишљеном сценарију. Коалиција Добро јутро Србијо прикупљала је потписе на једино могућ законски начин тако што грађанин приступи, очита се лична карта а онда нотар овери његов потпис. 

Питање које разоткрива фарсу Ђиласове пропаганде гласи: Откуд лична карта човека код оверитеља, јер без ње оверитељ не би ни могао да овери изјаву, све и да је потпис фалсификован, како тврди Ђиласова коалиција, Н1, а сада и Жаклина Татловић?

Листа Добро јутро Србијо нема ниједну копију личне карте било ког бирача јер нема право да их складишти. Ту копију има искључиво оверитељ.Чак и кад би неко хтео да фалсификује нечији потпис, морао би да има личну карту тог лица, јер без ње се не може оверити ниједан потпис, био он аутентичан или не.

У овој кампањи боримо се за очување територијалног интегритета Србије и српског наслеђа на Косову, насупрот Ђиласа који је присталица прихватања француско-немачког ултуматума. Јасно је да, сем актуелној власти, ни Ђиласовој листи не одговара да се одговорни људи и патриоте нађу у будућем сазиву Скупштине Србије и Скупштине Града Београда. Стога се до краја наше кампање, странка Доста је било више неће бавити фабрикованом темом коју намеће Ђиласова пропаганда а све срамне нападе процесуираће наш правни тим.

О аутору

Саша Радуловић

У Скупштини се најснажније супротставио партијском запошљавању, борио се против пљачкашких закона, против субвенција страним фирмама у којима наши радници раде за минималац, за враћање неуставно отетих пензија и плата. Поднео је бројне уставне иницијативе и кривичне пријаве против Александра Вучића.

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар