Nekategorizovano

Đilasova hajka na koaliciju Dobro jutro Srbijo

Danas je koalicija Dobro jutro Srbijo ponovo meta kampanje Dragana Đilasa i N1 televizije sa temom navodnog korišćenja lažnih potpisa.  Jedina namera ove kampanje jeste da sruši druge opozicione liste i tako pomogne aktuelnoj vlasti. Dragan Đilas je to već učinio na prethodnim izborima kada je pobedu opozicije preinačio u poraz.

Već od nemilih događaja u Sremskoj Mitrovici, kada je ova tema razobličena i kada je postalo jasno ko iza nje stoji, javnost je mogla da se uveri da se Đilasova kampanja odigrava po unapred smišljenom scenariju. Koalicija Dobro jutro Srbijo prikupljala je potpise na jedino moguć zakonski način tako što građanin pristupi, očita se lična karta a onda notar overi njegov potpis. 

Pitanje koje razotkriva farsu Đilasove propagande glasi: Otkud lična karta čoveka kod overitelja, jer bez nje overitelj ne bi ni mogao da overi izjavu, sve i da je potpis falsifikovan, kako tvrdi Đilasova koalicija, N1, a sada i Žaklina Tatlović?

Lista Dobro jutro Srbijo nema nijednu kopiju lične karte bilo kog birača jer nema pravo da ih skladišti. Tu kopiju ima isključivo overitelj.Čak i kad bi neko hteo da falsifikuje nečiji potpis, morao bi da ima ličnu kartu tog lica, jer bez nje se ne može overiti nijedan potpis, bio on autentičan ili ne.

U ovoj kampanji borimo se za očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije i srpskog nasleđa na Kosovu, nasuprot Đilasa koji je pristalica prihvatanja francusko-nemačkog ultumatuma. Jasno je da, sem aktuelnoj vlasti, ni Đilasovoj listi ne odgovara da se odgovorni ljudi i patriote nađu u budućem sazivu Skupštine Srbije i Skupštine Grada Beograda. Stoga se do kraja naše kampanje, stranka Dosta je bilo više neće baviti fabrikovanom temom koju nameće Đilasova propaganda a sve sramne napade procesuiraće naš pravni tim.

O autoru

Saša Radulović

U Skupštini se najsnažnije suprotstavio partijskom zapošljavanju, borio se protiv pljačkaških zakona, protiv subvencija stranim firmama u kojima naši radnici rade za minimalac, za vraćanje neustavno otetih penzija i plata. Podneo je brojne ustavne inicijative i krivične prijave protiv Aleksandra Vučića.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar