Proglašena lista DJB za Beograd
Некатегоризовано

Прогашена листа ДЈБ за Београд

Листа странке Доста је било за изборе у Београду, проглашена је данас. Први на листи је председник те странке Саша Радуловић,  док је на  другом месту Бранка Стаменковић, а на трећем проф. др Зоран Ћировић. Међу првих десет кандидата су четири доктора наука, од којих су три редовна професора универзитета.

П оред њих на листи ДЈБ су економисти, инжењери, адвокати и други правници, просветни, здравствени и културни радници, као и предузетници, спортисти, студенти, пензионери и други грађани.

Странка Доста је било на изборима у Београду наступа самостално под именом “РЕШЕЊЕ ЗА ПРОМЕНУ”. Поред града Београда, проглашене су и наше листе у београдским општинама Стари град, Врачар, Нови Београд, Звездара и Раковица.

Београђани су жељни ПРОМЕНЕ. То су показали и избори у децембру. Александар Шапић је лош градоначелник, СНС-СПС власт је лоше управљала Београдом и време је за ПРОМЕНУ. Шарлатаниизација политичке сцене спречава суштинску ПРОМЕНУ. Људи без животног и радног искуства не могу да воде ништа, а камоли град као што је Београд, град који има континуитет живљења од преко 7000 година, град који је извор европске цивилизације и центра света.

Увођење реда у Београду почиње од пореске реформа, која је кључ за ПРОМЕНУ. Најважнији ресурс града, после људи и културних добара, је неизграђено грађевинско земљиште. Оно мора праведно да се опорезује да би Београд имао довољно средстава да унапреди живот свих Београђана.

ДЈБ се у свом програму за Београд  залаже, између осталог,  за потпуну јавност буџета, ревизију свих урбанистичких планова,  бесплатне уџбенике за све београдске ђаке, које ће штампати држава Србија, а не стране фирме, као и  за бесплатне вртиће за сву децу.

ДЈБ ће инситирати и на томе да се објаве биографије свих руководећих кадрова, као и на томе да се распишу јавни конкурси за све руководеће не-политичке позције у граду.

ДЈБ је једина странка која на  изборима, 2. јуна нуди реално  РЕШЕЊЕ ЗА ПРОМЕНУ и увођење реда у институције и град Београд.

О аутору

Доста је било - Суверенисти

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар