Некатегоризовано

ДЈБ ПОДНЕO ПРИГОВОР НА ФАНТОМСКУ ЛИСТУ У ЗЕМУНУ

Странка Доста је било  поднела је  приговор Општинској изборној комисији у Земуну против фантомске листе “Доста је било пљачке корупције и лоповлука – Радуловић Милорад” и тражила да се листа одбаци јер нема доозволу реигстроване политичке странке Доста је било да користи наше име. Иако ДЈБ не излази на локалне изборе у Земуну, ДЈБ не жели да дозволи да опозициони гласачи буду преварени.

Иста фантомска листа појавила се и 2016. године на изборима у Земуну када је ДЈБ освојила  8,79 одсто гласова, док је лажна листа узела 1,58 одсто гласова, што показује колико су људи успели да преваре.

Странка Доста је било излази на изборе за Град Београд, под редним бројем 13, а у боградским општинама на Врачару под бројем 7, Старом Граду под бројем 7, Новом Београду наша листа је под редним бројем 5, на Звездари под бројем 7, а у Раковици под бројем 5.

У првих 10 на листи ДЈБ за Београд су поред Саше Радуловића и 4 доктора наука, међу њима 3 редовна професора универзитета. Листа нема ниједног активисту неке не-владине организације. Ту су све људи са реалним животним и радним искуством.

Странка Доста је било излази на  локалне изборе са слоганом “РЕШЕЊЕ ЗА ПРОМЕНУ” и грађанима Београда и београдских општина уместо политиканства нуди конкретна решења која би препородила Београд. Београд је величанствен град са континуитетом живљења од преко 7500 година, срце света и извор европске цивилизације. Београђани заслужују градску управу и градонаелника који разуме ово и који има знање, искуство и политичку вољу да уведе ред.

Тим за комуникације ДЈБ

 

О аутору

Доста је било - Суверенисти

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар