Некатегоризовано

Радуловић са Београђанима: Имамо решење за промену потребну Београду

Председник странке Доста је било Саша Радуловић са чалновима Тима за Београд, у оквиру изборне кампање, обишао је београдске општине Нови Београд, Врачар, Стари Град, Звездару и Земун, где је са грађанима разговарао о програму Доста је било -РЕШЕЊЕ ЗА ПРОМЕНУ.

Радуловић је истакао да се Доста је било, између осталог, залаже за департизацију, да сви уговори које град има буду јавни, да се месечно објављује буџет града и сваке општине, као и да се направи попис имовине.

“Не знамо шта има Београд, шта има Република, ми не знамо шта имамо на Косову и Метохији. Нисмо у стању попис имовине да направимо. Београд не зна какво земљиште има, а замљиште је после људи и културне баштине највреднији ресурс који има један град”, рекао је Радуловић у разговору са грађанима

Председник ДЈБ истакао је и да се залаже за бесплатне уџбенке, које штампају домаћи издавачи, као и да сва деца имају бесплатне вртиће и топли оброк у школама.

“Затвореници у затворима имају бесплатну храну, а деци то у школама није обезбеђено. Сва деца треба да добију бесплатне оброке у свим школама и то здрав оброк – а не да се хране по кисоцима и купују по пекарама, што није здраво за њих”, закључио је Радуловић.

Он је позвао Београђане да изађу на изборе, 2. јуна, ако заиста желе промену и дају подршку листи под бројем 13, Доста је било – РЕШЕЊЕ ЗА ПРОМЕНУ!

О аутору

Доста је било - Суверенисти

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар