Војводина – одбори

Покрајински одбор ДЈБ

Председник одбора: Светлана Козић
Покрајински координатор: Никола Штула
Контакт емаил: vojvodina@dostajebilo.rs
Интернет страница: http://dostajebilo.rs/regioni/vojvodina/
ФБ страницa: https://www.facebook.com/DostaJeBilo.Vojvodina/?fref=ts

Западнобачки округ
Јужнобачки округ
Севернобачки округ
Севернобанатски округ
Средњобанатски округ
Јужнобанатски округ
Сремски округ