ПРЕУЗМИ

 

Леци (флајери) и билтени
Видео садржај
Годину дана од оснивања покрета „Доста је било“
У Утиску Недеље са Небојшом Стефановићем 16.02.2014.
У Утиску Недеље са Мирославом Чучковићем 30.03.2014.
Саша на CNN-у 2001.године
ТВ гостовања
Конференција о науци и образовању
Видео клипови из кампање у марту 2014. године
У Министарству привреде
Фотографије
Подели са пријатељима:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

 1. Ради спречавања изборне крађе, предложио сам на страницама неколико дневних листова, рубрика „пошаљи коментар“, да се са сваког гласачког места, преко три регистрована мобилна телефона пошаљу резултати у централу и одмах објаве на Интернету у програму Ексел. Сви чланови комисије прате објављивање и ако нешто није у реду реагују. Наравно уз све мере безбедности од хакера и других ометача. За сада ово нико није прихватио. Основна предност овог система је брзо сазнавање коначних резултата. Дакле, ништа компликовано.

 2. Ideja broj 2 u prgoramu je KLJUČNA – PRESTATI SA PARTIJSKIM ZAPOŠLJAVANJEM A i DODELOM Funkcija.
  Unutrašnje uređenje opartije ne poznajem.
  Jeste NEKO platio rezultate Vlade a to je srednji sloj. Stvarno sumnjam u povećanje BDP ili povećanja PROIZVODNJE. I sve investicije idu na sever zemlje. NE VIDIM POBOLJŠANJE KVAČLITETA ŽIVITA ili plata. Obrnuto – najgori dođoše, recimo tkz. Boske, polupismeni ekonomista koji kroji sudbinu kadrovska, a samim tim , i ostalih.
  DNO DNA U PČINJSKOM OKRUGU – materijalno, moralno, etički, demokratski, ….Nemam reči

  1. Pozdrav sa severa zemlje! Ja imam utisak da se mnogo više fabrika, puteva i investicija svake vrste dešava u centralnoj Srbiji. Ali u tome i jeste fora, investicije i napredak su fatamorgana. Ničega nema,car je go!

 3. Želim da postananem član Pokreta DOSTA JE BILO i da dam svoj doprinos ovom Pokretu odnosno budućoj stranci.
  Smatram da svojom obrazovajem i idejama mogu dosta doprineti da se našim obespravljenim građanima, odnosno podanicima vrati bar donekle dostojanstvo, koji su izgubili.

 4. Iznenađen sam da pokret dosta je bilo ima širok dijapazon delovanja na javnoj sceni ali se ne dotiče osnovnog elementa državnosti Srbije a to je pravosuđe. Kada pravosuđe bude uređeno tako da bude u službi građana onda predsednik vlade Srbije neće moći javno da kaže : “ Dugujemo vojnim penzionerima 300 miliona evra, ali isplatićemo im oko 160 miliona evra. Kako je on rekao tako pavosuđe i presuđuje. Pokret dosta je bilo vidim to ne interesuje. Ja to ne shvatam. Dug vojnim penzionerima je od 01.01.2008. godine. Četiri godine su vladali “ žuti “ a sada četiri godine vlada SNS. Predsednik vlade ( a vole da ga zovu Premijer ) bez truke stida priča kao da on nema ni malo udela u tome. Ustavri “ žuti “ su napravili dug od 100 miliona evra a Vučić je napravio dug od 200 miliona evra. Plajčka vojnih penzionera prevazilazi sve ono što zdrav razum može da shvati. To je veća pljačka od bilo koje pljačke tajkuna. Glavni krivac je pravosuđe koje podržava izvršnu vlast da bezočno pljačkaju građane koji im obezbeđuju plate. Da postoji pravosuđe lopovi ne bi smeli ni da pomisle da pljačkau. Ovako oni znaju da im jadni građani ne mogu ništa i da su bezbedni jer je pravosuđe na njihovoj strani. E to je Srbija u kojoj postoji Pokret dosta je bilo. Ali se ne čuje da postoji.
  Dragoslav
  064 4749037

 5. Kada vec trazite dopunu dnevnog reda, bilo bi neophodno da se postavi i pitanje:
  1. fantasticno poskupljenja mesa, jer to se do sada nikada nije dogadjalo. Jedno je sezonsko poskupljenje a drugo je kada cene odu gore i do 70%. Ko to namešta super biznis na račun naroda.
  2. iz kojih para se gradi „Beograd na vodi“ i koliko je dosada uložio strani partner.
  3. Svaki govor opozicionih poslanika morao bi počinjati sa pitanjem šta bi sa fabrikom čipova čija je investicija trebala biti oko 10-12 milijardi dolara.

  Ovo drugo sto pominjete je u redu i t reba ih ganjati dok ne dodju do zida.

  Pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *