• Статутарна комисија

  Војин Биљић

  Врачар - Београд

  Биографија
  Ивана Глушац

  Рођена је 1978. у Врбасу. Ради као адвокат у Адвокатској канцеларија Ивана Глушац у Новом Саду.

  Опис послова: парнични поступак, извршни поступак, ванпарнични поступак, заступање пред привредним судовима и управним органима, састављање тужби, жалби и свих врста поднесака, састављање купопродајних и других врста уговора, давање правних савета и мишљења.

  Од 2008. до 2011. радила је као адвокатски приправник у Адвокатској канцеларији Милан Ступар у Новом Саду.

  Завршила је Гимназију „Жарко Зрењанин“ у Врбасу (1997), на Правном факултету Универзитета у Београду дипломирала је 2004. године. Правосудни испит је положила 2010. године.

  Говори енглески језик.

  Биографија
  Угљеша Ђуричковић

  Рођен је 1985. године у Зајечару, где је завршио и гимназију. Дипломирани је правник и ради у адвокатској канцеларији. Тренирао је рукомет од своје 10. године, све до 2018. године.

  Од маја 2014. године је члан удружења “Доста је било”. Председник је Градског одбора ДЈБ у Зајечару.

  Његов политички идеал је ред, поштење и морал. Сматра својом дужношћу да личним примером друштвеног активизма и бескомпромисне борбе, средину и друштво у којем живимо учини бољим местом за живот свих грађана.

  Биографија
  Павле Гашпар

  Рођен 1983. године. Одрастао у Земуну. Дипломирао је на Правном факултету у Београду где тренутно похађа и постдипломске студије из области Јавних финансија. Похађао је  специјалистичке студије из области пореског саветовања,  више семинара из области образовања, као и ДЈБ школу јавних политика.

  Од 2013. године је професор правне групе предмета у средњој школи. Сарадник је у једној адвокатској канцеларији у области радног и пореског права. Од 2005. године до данас, активно је учествовао у организацији неких од најзначајнијих филмских фестивала у земљи и иностранству. Рекреативно се бави спортом и  учествује у маратонским и полумаратонским тркама. Велики је љубитељ паса и борац за права животиња.  ДЈБ је прва политичка организација чији је члан. Никада се раније није бавио политиком. Председник је ОО Земун од децембра 2017.

  Биографија
  Стеванка Батак

  Рођена је 1950. године у Жабљу. Након завршене основне школе и гимназије у Новом Саду, дипломирала је на Правном факултету у Новом Саду 1972. године.

  Као дипломирани правник обављала је послове у струци, најдуже 25 година у НИС- Рафинерија нафте Нови Сад, као шеф правне службе, стручни сарадник, саветник

  За судију Општинског суда у Новом Саду изабрана је 2002. године, а 2009. године изабрана за судију Вишег суда. У пензију је отишла као судија Вишег суда у Новом Саду.

  Од неформалног образовања поседује положен правосудни испит, лиценцу медијатора за посредовање у решавању спорова, сертификат Правосудне академије за суђење у породичним споровима, уверење о положеном стручном испиту у промету непокретности….

  Од доласка на власт Слободана Милошевића почиње њено инересовање за политику, укључује се у све грађанске иницијативе и опозициона деловања као нестраначка личност.

  Није била члан ни једне странке. Први институционални оквир њеног политичког деловања је “Доста је било “ од августа 2015. када потписује петицију “Последњи воз” и приступницу Удружењу. Постаје члан Доста је било, води Правни тим Доста је било у Новом Саду и једном недељно пружа правну помоћ грађанима до избора 2016. године.

  Активан је члан одбора у Новом Саду.

  Биографија