Јужна Србија Преносимо Трибина

Радуловић: Странке не желе промене

Бивши министар привреде Србије Саша Радуловић изјавио је данас на предизборном скупу у Нишу да ни странке на власти ни странке у опозицији не желе да промене "паразитски систем" који уништава српско друштво и привреду и позвао грађане да подрже његову изборну листу "Доста је било".

Бивши министар привреде Србије Саша Радуловић изјавио је данас на предизборном скупу у Нишу да ни странке на власти ни странке у опозицији не желе да промене “паразитски систем” који уништава српско друштво и привреду и позвао грађане да подрже његову изборну листу “Доста је било”.

“Главни проблем који вуче Србију у блато је паразитски и партократски систем који су изградиле политичке странке да би финансирале своју политичку машинерију”, указао је Радуловић, који сакупља потписе за учешће на изборима 16. марта.

Бивши министар је истакао да први потпредседник Владе Србије Александар Вучић није ни способан, ни вољан да укине тај паразитски систем у Србији, за који је навео да је успостављен током претходне власти.

Радуловић је оценио да јавни сектор у Србији има више од 700.000 запослених и да је вишак око 15 одсто страначки запослених.

“То нису професори и лекари, него партијски запослени кадрови који нас коштају милијарду и по евра годишње”, рекао је Радуловић.

Као проблеме у Србији је навео и постојање “буразерске економије”, из које се извлачи новац, затим пропале банке преко којих су пљачкани грађани, попут Универзал банке, Агробанке и Металс банке.

“Ни странке на власти, ни странке у опозицији не желе да промене систем, а цех плаћају грађани. Морамо да укинемо систем који разједа друштво”, рекао је Радуловић.

Извор: ФоНет
Линк: http://www.blic.rs/izbori-2014/vesti/2081/Radulovic-Stranke-ne-zele-promene

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар