Kampanja Prenosimo

Lista Saše Radulovića u akciji "Promocija novog Mercedesa"

Aktivisti liste "Dosta je bilo - Saša Radulović" danas su, u okviru predizborne kampanje, sproveli akciju "Promocija novog Mercedesa". Ova lista je od Vlade Srbije i prvog potpredsednika Aleksandra Vučića zatražila da svi investicioni ugovori u Srbiji budu javni, bez tajnih klauzula koje mogu biti štetne po državu.

Aktivisti liste “Dosta je bilo – Saša Radulović” danas su, u okviru predizborne kampanje, sproveli akciju “Promocija novog Mercedesa”.

Ova lista je od Vlade Srbije i prvog potpredsednika Aleksandra Vučića zatražila da svi investicioni ugovori u Srbiji budu javni, bez tajnih klauzula koje mogu biti štetne po državu.

Sa današnje protestne šetnje, u kojoj je učestvovalo oko 20 aktivista, ali ne i bivši ministar privrede Saša Radulović, posebno je kritikovan ugovor, kao i juče predstavljen prototip autobusa koji je beogradski Ikarbus izgradio na šasiji nemačkog Mercedesa.

Nosilac liste Saša Radulović napisao je na Tviteru: “Kada može šasija koju je Ikarbus kupio od Mercedesa da bude investicija, možemo i mi da vozimo nacrtan autobus”.

Kada može šasija koju je Ikarbus kupio od Mercedesa da bude investicija, možemo i mi da vozimo nacrtan autobus 🙂 https://t.co/JqhYF85h07
— Saša Radulovć

Mladi aktivisti grupe građana “Dosta je bilo” nosili su maketu s natpisom ćirilicom “Vučićev Mercedes – made in Serbia”. Taj autobus, koji, kako su naveli, oni nose brzinom od pet kilometara na sat, brži je od Vučićevih reformi. “Provozali” su ga od palate “Albanija” do Vlade Srbije.

Aktivista Vuk Velebit je zatražio da svi investicioni ugovori u Srbiji budu javni, da bi građani znali posledice ugovorenih poslova.

Izvor: Novi magazin
Link:http://www.novimagazin.rs/izbori2014/lista-sase-radulovica-sprovela-akciju-promocija-novog-mercedesa

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Podržavam većinu vaših stavova, ali ne i ovaj performans sa nacrtanim autobusom. Niste se time narugali samo Vučicu, već i radnicima Ikarbusa koji su na tom autobusu radili, kao i mnogim drugim radnicima koji se hvataju za slamku nade da će ponovo imati posao. Ova bi akcija bila super kao deo satirične predstave u pozoristu ili na TV, ali ne za onoga koji želi da se ozbiljno bori u Skupštini Srbije. Ako zaista želite širu podršku, onda morate naći način da komunicirate sa potencijalnim glasačima. Ako želite da menjate Srbiju, onda se obraćajte narodu Srbije onakvom kakav jeste.