Београд Саопштењe

„Доста је било“ о саопштењу „Доста је било и од Доста је било“ руководства ЛДП-а

Покрет „Доста је било“ оцењује саопштење руководства ЛДП-а које се односи на нас као потпуно нетачно, неозбиљно и параноично. Посебно смо изненађени речником и стилом којим је саопштење писано, јер такав тон и одсуство смисла и аргумената не приличе руководству једне либералне и грађанске опције какву гласачи и чланови заслужују.

Позивамо руководство ЛДП-а да престане са бесмисленим увредама, „ловом на вештице“ и да за своје неуспехе не оптужује грађане Србије, нити да тражи кривце у нашем удружењу грађана. Задатак је сваке политичке организације да заслужи поверење грађања и њихово учлањење, а то се свакако не постиже третирањем чланова као имовине и дељењем на „истинске“ и оне друге.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ldp (malim slovima) je bivša partija koja sada služi isključivo da podrži vlast, ne bi li uzela malo od tog kolača da zadovolji vrh stranke koji je gladan već 10-tak godina. Sram ih bilo! Uglavili su svoje poslušnike u javna preduzeća i po starom oprobanom šablonu piju krv na slamčicu ovovj napaćenoj zemlji. Što da ne! Ako mogu drugi, pa valjda mogu i oni. Ionako nemaju ništa od škole, pa zašto da ne probaju preko Vučića.

  • Разумљиво је да се најбољи део вашег програма који се односи на рушење страначког паразитског система не допада ЛДП-у. Ипак, нису ми јасни неки делови вашег програма. Зашто упорно говорите о пљачашкој приватизацији када је то само делимично тачно? Зашто странцима забрањивати коришћење пољопривредног земљишта кад они улажу свој капитал под истим условима као и српски држављани? Такође, имам утисак да кроз нека иступања Саше Радуловића провејава извесни конзервативизам, ако могу тако да кажем, “патриотске” провенијенције. За либерале, који, бар је то мој утисак, чине највећи део ваших гласача, недопустив је протекционизам у било ком облику, као и флертовање с национализмом и “патриотизмом”. Наравно да и даље мислим да је ваш програм најбољи и да сте способни да српско друштво уредите по европским стандардима.