VIDEO Izjava Pravosuđe

Saša Radulović za vesti "B92": Pomagao sam tužilaštvo i policiju u predmetu Mišković

Saša Radulović: pomagao sam tužilaštvo i policiju u predmetu Mišković

Pre nego što je postao ministar, Saša Radulović je kao ekspret duže od pet godina radio za policiju i tužilaštvo u velikom broju predmeta spornih privatizacija, između ostalih u krivičnom predmetu protiv Miroslava Miškovića. Držao je predavanja i treninge tužiocima i policijskim inspektorima na temu privrednog kriminala, stečaja, privatizacije, forenzičnog računovodstva i analize finansijskih izveštaja.

Posebno je ponosan što je imao čast i zadovoljstvo da pomaže Verici Barać u njenom radu. Verica Barać je heroina srpskog društva koja je pokrenula pitanja pljačkaških privatizacija kada niko drugi nije smeo.

Radio je u većini od 24 predmeta spornih privatizacija posao. Ponosan je na rad mladog tima inspektora za privredni kriminal koji su radili u radnim grupama na ovim predmetima. Oni su odradili odličan posao u prikupljanju dokaza i rekonstruisanju događaja. Ovaj odličan rad radnih grupa je zaustavljen i svi predmeti gurnuti pod tepih.

Pitanje za Aleksandra Vučića je: zašto je rasformirao radne grupe, zašto je zaustavio sve postupke u 24 sporne privatizacije i zašto dozvoljava da se uruši postupak protiv Miroslava Miškovića.

Prilog iz vesti pogledajte preko linka:


 

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar