Vojvodina Saopštenje

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” otvara kancelariju u Novom Sadu

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” jača svoju mrežu lokalnih ogranaka. Sutra novosadski ogranak dobija svoje prostorije koje ćemo vam u Ulici Dr. Laze Stanojevića br. 3 otvoriti u 12 sati, kada je zakazana i konferencija za novinare.

Predstavićemo Zorana Nikolića, našeg odbornika u Skupštini Novog Sada, koji je od avgusta 2014. godine do februara ove godine nastupao kao samostalni odbornik, a sada je pristupio našem Pokretu. Zoran Nikolić je ekonomista koji je bio član DS-a od 1999.godine do 2014.godine na čijoj listi je i izbaran za odbornika.

Odbornik Zoran Nikolić će u Skupštini Novog Sada zastupati ideje pokreta “Dosta je bilo – Saša Radulović”. Nama je zadovoljstvo da nam se pridružuju ljudi od kredibiliteta koji su prepoznali da se, za razliku od drugih političkih organizacija, rukovodimo principima stvaranja uređene države, a ne ličnom koristi.

Politika pokreta “Dosta je bilo – Saša Radulović” je da mandati pripadaju poslanicima i odbornicima i da su oni slobodni da, po svojoj savesti ostanu verni svojim vrednostima i principima, a ne strankama. Sa druge strane, osuđujemo svako “preletanje” koje je motivisano ličnim interesom, novčanim ili nenovčanim u vidu radnog mesta.

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” ima tri odbornika u Skupštini opštine Savski Venac, dva odbornika u Skupštini opštine Čačak i jednog odbornika u Vršcu.

Oznake

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar