Саопштењe

Томислав Николић обешчастио функцију председника

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ најоштрије осуђује понашање председника Србије Томислава Николића који је новинарку београдског таблоида оптужио да угрожава безбедност његове породице и државе само зато што се не презива на „ић“ и што је албанског порекла, родом из Призрена.

Facebook Link Photo

Томислав Николић је у званичном саопштењу из кабинета навео да је, док се он бори да земљу заштити од напада албанских терориста, редакција таблоида „Ало“, у власништву швајцарско-немачке компаније, послала своју екипу пред кућу његовог млађег сина са намером да му угрози безбедност.

На незаконит начин Николић је покушао да пажњу јавности преусмери са чињенице да његов млађи син, однедавно селектор кадетске репрезентације Србије у фудбалу, живи у луксузном насељу, да се имовина чланова његове породице очигледно стално увећава, као и да се то у неким случајевима догађа и на нелегалан начин – на пример дивљом градњом викендица.

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ упозорава да по Закону о информисању и медијима нико не сме да ограничава предмет новинарског истраживања као и да закон забрањује „непосредну и посредну дискриминацију уредника медија, новинара и других лица у области јавног информисања, нарочито према њиховој политичкој опредељености и уверењу или другом личном својству“.

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ сматра да Томислав Николић мора да одговара пред законом због оваквог понашања према новинарима као и да његово понашање није достојно функције председника Србије.

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Radikali ostaju radikali.Nikad im nisam verovala ali sam vrlo iznenadjena izborom dolaska na vlast. E izgleda da nam sve tako i treba da se dogadja kako su ih patrijoti doveli na vlast.

  • Pozdrav iz tudjine. Posle onoga sa avionom predsednik nam je postao vrlo popularan ovde, kao komicni vladar neke smesne zemlje u kojoj se desava svasta cudno.
    Neka od pitanja: Vas predsednik ima samo srednju skolu? Pa kako ste ga glasali?!
    Kako se to kupi diploma? Pa to je besmisleno, kao da kupis medalju sa olimpijade. Pa to nije tvoja medalja!?
    A kako ljudi kod vas ne dobiju otkaz kad ne znaju da rade posao (jer imaju laznu diplomu)?

    Tako da eto, na nas gledaju kao na jednu veliku sprdnju.
    Svaki bi predsednik izgubio rejting u trenu da izjavi “kako su samo vernici dobri ljudi”, “kako mladima treba uvesti jos visa da ne bi isli”…