FOTO Коментар Правосуђе

Лаж као породичан посао браће Вучић

Андреј Вучић, брат Александра Вучића, навео је на суду 13. маја да није власник фирме и да је последњих 19 година запослен у Народној банци Србије, иако није знао да одговори на питање судије на којој тачно позицији.

laz kao porodican biznis

Подсетимо, Александар Вучић је септембра 2008. године, након што је напустио Српску радикалну странку, а пре уласка у СНС, изјавио да ће се можда повући из политике и бавити неким другим пословима, као што је помагање брату у вођењу фирме.

Који брат не говори истину?
ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

2
Оставите коментар

avatar
2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
oliveraRastko Recent comment authors
најновији најстарији
Rastko
Гост
Rastko

Dokumenata overena u sudu! Treba samo da se utvrdi da li je potpis Andreja Vučića. Koliko ja znam kada sam otvarao firmu i overavao depo karton, bio sam fizički prisutan. Proverili su mi ličnu kartu i utvrdili identitet. Evo i linka originalnih overenih dokumenata:

http://www.srbijadanas.net/vucicu-ostavka-overena-sudska-dokumenta-koja-dokazuju-da-je-pravi-vlasnik-fantomske-firme-asomacum-andrej-vucic/

Ko više laže? Po meni mrtva trka.

olivera
Гост
olivera

Braca Vucic ne lazu. Njihova zajednicka firma u privatnom vlasnistvu je Srbija! Njima sve veci profit, a gradjanima beda i siromastvo. Beskrajno tuzno i tragicno.