VIDEO Гостовање

Стевановић: Отимају од пензионера, а бацају новац на партијско запошљавање

“Умањивање пензија је чин конфискације приватне имовине. Ни једно друштво које жели да се развија не може се заснивати на томе да приватна имовина није света”, нагласио је Александар Стевановић, потпредседник покрета “Доста је било – Саша Радуловић” у емисији “Без цензуре” КТВ-а.

Стевановић је упозорио да систем владавине права и независне институције, које би онемогућиле овакво понашање власти, неће профункционисати све док се не уклони политички притисак Александра Вучића који их онемогућава. “Власт отима од пензионера, професора и лекара, а баца новац на субвенције и партијско запошљавање”, закључио је Стевановић.

Погледајте цело издање емисије “Без цензуре”.


 

Александар Стевановић

Александар Стевановић

Дипломирани економиста и економски консултант последњих девет година. У свом раду се нарочито фокусира на мала и средња предузећа и снажно подржава изградњу институција, успоставу функционалне тржишне привреде под владавином права уз минимално државно мешање и јавну потрошњу.

По образовању економиста са две мастер дипломе из Транзиције и реконструкције и Политичке теорије и праксе демократије.

Радио као саветник Министра привреде, Уније послодаваца Србије, Удружења малих и средњих предузећа и предузетника, Фонда за отворено друштво, Међународне организације рада, NALED-a, GIZ, HELP, USAID, Сталне конференције градова и општина, Фондације Фридрих Науман, ЕLDR, Амбасадора Државе Израел, Save the Children итд.

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар