Одбрана Саопштењe

Министре Гашићу, где су вам станови?

Министар одбране Братислав Гашић пред камерама се хвалио доделом 23 стана припадницима Министарства одбране у Београду, Ужицу и Нишу, а истовремено газдује непознатим фондом станова који зврје празни и пропадају.

posao za ministra gasica

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” има сазнања да у Београду и другим градовима Србије пропадају празни станови који су војном власништву и које војни стамбени фонд књижи у некаквим хаотичним евиденцијама. Недомаћинско и неспособно газдовање стамбеним војним фондом само је један од “бунара” у који се баца новац пореских обвезника.

Као доказ покрет “Доста је било – Саша Радуловић” објављује слике и филм девастираног војног стана у Новом Београду, у Булевару Михајла Пупина, у екстра стамбеној зони, који годинама зврји празан и пропада због тога што је неко заборавио да заврне славину. Штета у стану се за сада процењује на око 10.000 евра.

Влада и министар очигледно нису способни или још горе немају интерес да уведу ред. Ред почиње од пописа имовине.

Погледајте фотографије и видео снимак стана:

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Kada ce doci kraj ovakvom ponasanju? Sve gore od goreg! Propadaju ljudi, fabrike, nestaju sve nade, unistavaju nam zdravlje, ljudi se ubijaju zbog nemastine i ponizenja..Mladi ili beze iz zemlje ili su depresivni i agresivni. Ne volim da sam pesimista, ali ja ne vidim ni jedan postupak, delanje vlasti koje bi bilo razlog za optimizam. Sta nam se ovo desava? Hocemo li se probuditi?

  • Kako stoje stvari, neće skoro biti promene. Neverovatno je šta je sve ovaj narod u stanju da podnese. Broj vozila GSP-a se stalno smanjuje. Razlozi tj. (kvazi)opravdanja su takvi da ne bi “prošli” kod petogodišnjaka ali ih naši građani “gutaju” bez problema. Kad se zagrcnu, može biti rešenja.