Војводина Коментар

Припрема се покрајинска влада СНС-а, ЛСВ-а и СВМ-а

Партијски паразити се одлично разумеју. И одмах се договоре. Јер иду избори. А љути “опозиционари” би да сачувају своје паразитске позиције у јавном сектору, да сачувају све своје неспособне кадрове које су се нагурали у јавни сектор, и да буду и део будуће власти. Јер су схватили да су “жути” пукли.

Фото извор: Танјуг/Немања Јовановић

Што се ЕПС-а тиче, односно дела ЕПС-а који се бави локалном дистрибуцијом, прво што треба урадити је пренети власништво над локалном електричном дистрибуционом мрежом у власништво локала.

Исто важи и за сву другу локалну инфраструктуру. Сва локална инфраструктура треба да буде и остане у влаништву државе на локалу. И водоводна, и канализациона, и електрична, и комуникациона и гасна и путна и…

Инфраструктуру никада не треба приватизовати. Јер од државног монопола, гори је само приватни монопол. Компаније треба да се надмећу да добију уговоре за одржавање те мреже.

Међутим, партијски паразит нема интереса да сачува инфраструктуру. Партијском паразиту су потребне паре да храни своју паразитску партијску машинерију. Због тога ће и кренути у продају Телекома, ЕПС-а и свих других компанија.

Можемо да их спречимо. На предстојећим покрајинским и локалним изборима. Уколико Вучић освоји мање од 40% то ће бити почетак брзог краја владе. То ће бити и почетак распада СНС-а. То ће и учинити да се спречи даље распадање државе. И покрајине и републике.

Ово све је увод у обарање катастрофалне покрајинске владе Бојана Пајтића и њену замену за још гору покрајинску владу Игора Мировића. У обе владе, очигледно биће и два “стална” члана: СВМ и ЛСВ. Аферим.

Глас за покрет “Доста је било – Саша Радуловић” је глас за стварну промену. За увођење реда. За склањања партијских паразита са леђа грађана Србије. Свих партијских паразита.

Прочитаје још и
Н1: Чанак: Прва влада која показује да је Војводина део Србије

ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Nema mnogo veze sa ovom konkretnom vescu, ali primetio sam da vam je u velikoj vecini slucajeva americki propagandni medij N1 (CNN-ov regionalni partner) izvor informacija. Da li je to prihvatljivije nego se informisati iz ruskog propagandnog medija (Russia Today) ili muslimanskog propagandnog medija (Al Jazeera) ili je nevazno jer su propagandni mediji jednostavno samo to – propagandni mediji?

    • Sva tri koja navodite su kvalitetniji od naših medija. Na žalost. N1 se dosta bavi sa Srbijom, ima jak tim srpskih novinara i očigledno je da se za sada ne bave propagandom već izveštavanjem. Čak i naša saopštenja prenose. Veoma često su i jedini.