Vojvodina Komentar

Priprema se pokrajinska vlada SNS-a, LSV-a i SVM-a

Partijski paraziti se odlično razumeju. I odmah se dogovore. Jer idu izbori. A ljuti “opozicionari” bi da sačuvaju svoje parazitske pozicije u javnom sektoru, da sačuvaju sve svoje nesposobne kadrove koje su se nagurali u javni sektor, i da budu i deo buduće vlasti. Jer su shvatili da su “žuti” pukli.

Foto izvor: Tanjug/Nemanja Jovanović

Što se EPS-a tiče, odnosno dela EPS-a koji se bavi lokalnom distribucijom, prvo što treba uraditi je preneti vlasništvo nad lokalnom električnom distribucionom mrežom u vlasništvo lokala.

Isto važi i za svu drugu lokalnu infrastrukturu. Sva lokalna infrastruktura treba da bude i ostane u vlaništvu države na lokalu. I vodovodna, i kanalizaciona, i električna, i komunikaciona i gasna i putna i…

Infrastrukturu nikada ne treba privatizovati. Jer od državnog monopola, gori je samo privatni monopol. Kompanije treba da se nadmeću da dobiju ugovore za održavanje te mreže.

Međutim, partijski parazit nema interesa da sačuva infrastrukturu. Partijskom parazitu su potrebne pare da hrani svoju parazitsku partijsku mašineriju. Zbog toga će i krenuti u prodaju Telekoma, EPS-a i svih drugih kompanija.

Možemo da ih sprečimo. Na predstojećim pokrajinskim i lokalnim izborima. Ukoliko Vučić osvoji manje od 40% to će biti početak brzog kraja vlade. To će biti i početak raspada SNS-a. To će i učiniti da se spreči dalje raspadanje države. I pokrajine i republike.

Ovo sve je uvod u obaranje katastrofalne pokrajinske vlade Bojana Pajtića i njenu zamenu za još goru pokrajinsku vladu Igora Mirovića. U obe vlade, očigledno biće i dva “stalna” člana: SVM i LSV. Aferim.

Glas za pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” je glas za stvarnu promenu. Za uvođenje reda. Za sklanjanja partijskih parazita sa leđa građana Srbije. Svih partijskih parazita.

Pročitaje još i
N1: Čanak: Prva vlada koja pokazuje da je Vojvodina deo Srbije

Oznake

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Nema mnogo veze sa ovom konkretnom vescu, ali primetio sam da vam je u velikoj vecini slucajeva americki propagandni medij N1 (CNN-ov regionalni partner) izvor informacija. Da li je to prihvatljivije nego se informisati iz ruskog propagandnog medija (Russia Today) ili muslimanskog propagandnog medija (Al Jazeera) ili je nevazno jer su propagandni mediji jednostavno samo to – propagandni mediji?

    • Sva tri koja navodite su kvalitetniji od naših medija. Na žalost. N1 se dosta bavi sa Srbijom, ima jak tim srpskih novinara i očigledno je da se za sada ne bave propagandom već izveštavanjem. Čak i naša saopštenja prenose. Veoma često su i jedini.