Безбедност Саопштењe

Осуда претњи лидеру Демократске странке Бојану Пајтићу

Покрет “Доста је било- Саша Радуловић” најоштрије осуђује претње смрћу које су данас упућене лидеру Демократске странке Бојану Пајтићу. Ово није први пут да се политичким неистомишњеницима некажњено прети, да се застрашују, а њима и њиховим породицама онемогућава безбедан живот.

Позиве на линч и насиље према неистомишњеницима иницирала је Српска напредна странка у иступањима највиших функционера и преко медија које контролише, одмах по доласку на власт. СНС континуирано наставља да у јавним обраћањима неистомишљеницима подстиче атмосферу сукоба и линча. Посебно је опасно што нема полицијске и тужилачке реакције на такве и сличне инциденте. Подсећамо да надлежни нису реаговали ни када је прошле недеље Нови Сад освануо исписан увредљивим порукама лидеру ДС.

Лицемерна је данашња изјава министра полиције Небојше Стефановића да ће наложити да се што пре открије ко је аутор претећих графита, јер су сви досадашњи слични инциденти остали некажњени.

Захтевамо хитну и делотворну акцију полиције и тужилаштва који су дужни да обезбеде основну сигурност свим грађанима у Србији.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Naprednjaci u Novom Sadu su u panici ,vec prelaze sve norme pristojnosti i ovo stvarno nema smisla . .U jednom od najvecih odbora u gradu od kao 1400 clanova naplatili su clanarinu samo od 400 ljudi i to jedva, clanarina 100 dinara pa vidite koja je to podrska. Ogromno je nezadovoljstvo clanstva jer napreduju samo bivsi clanovi G17 ,krilo Milosa Tomica, i razni preletaci. Saradnja sa interesnom grupom SPO i Trecim rajhom ce ih dotuci. I SNS i SPO i DDD se oslanjaju na izbeglicku populaciju i to im je greska Bokan je tu najjaci . Pokret treba da se maksimalno angazuje u N.Sadu angazovanjem kredibilnih intelektualaca jer ima sansu da u gradu ostvari i dvocifren rezultat.Samo treba potencirati da SNS stiti kriminalne radnje svojih koalicionih partnera SPO, DDD, Treci rajh , DSS . Pa 50 % kriminalnih radnji iz vremena 2008-2012 koje se pripisuju DSu su napravili ti partneri i G17. Potencirati sve prijave protiv korupcije koje je pokrenulo preko 20 raznih gradjana i videce se da i tamo gde su svi dokazi predati , kupovina glasova,vodovod,cistoca ,zavod za zdravstvenu zastitu radnika , hitna , sve stoji a kredibilne prijave su u tuzilastvu. Samo na tome plus Maja, Igor i stanica i dvocifrena podrska gradjana je tu

    • Eto konkretnih predloga od gore navedenog potpisnika, pa neka pokret nešto preduzme. Imaju koliko znam i odbornika u skupštini, pa neka se pokažu. Što se mene tiče imaju moju puno podršku,samo treba sada da imaju konkretne rezultate.