Politika

Poslednji voz: TVOJA zemlja ili NJIHOVA država

U utorak, 18.avgusta 2015.g. u 18:00 časova, na početku Knez Mihailovoj ulici u Beogradu pored fontane, pokrećemo akciju “Poslednji voz: TVOJA zemlja ili NJIHOVA država?”. Akciju protiv poslednje rasprodaje državne imovine. Pridružite nam se.

 

PV FB Cover lat

Ovo je poslednji voz da sprečiš poslednju rasprodaju državne imovine. Da ne postanemo država jeftine najamne radne snage. Poslednji voz da sprečiš da decu i unuke gledaš preko skajpa.

 

Vučić hoće da završi posao stvaranje NJIHOVE partijske parazitske države. NJIHOVE države u kojoj lažu bez obraza, otimaju, seju strah, prete. A ti moraš da paziš šta pričaš. Da ne bi dobio otkaz. Da ne bi dobio batine. Bojiš se u sopstvenoj zemlji, sopstvenoj kući. Da li ćeš mu dozvoliti?

 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Nisam do sada video za koju se stranu zalaže g . Radulović . EU ili EAU . Pošto je evidentno da će nas EU gušiti i kontrolisati na svim poljima . Moramo se odlučiti za jednu stranu . Nema Srbija energije da se bori sama . Inače se u svemu slažem sa planovima g . Radulovića .

    Pozdrav M . Vuković

    • Mi treba da se zalazemo za sebe, za Srbiju. Treba da se zalazemo da stvorimo drzavu koju imaju drugi uspesni narodi. Te narode necemo naci u EAU, nego na Zapadu. Na Zapadu ima mnogo toga sta je uspesno. Kao recimo Pravne Drzave, Gradjanskih Prava, Socijalne Zastite, dobre Zdravstvene Zastite i.o. Svega toga niti u EAU niti na Istoku nema. Na nasoj je politici, da prihvati sve ono sta je na Zapadu ispravno, ne moramo prihvatati sve. Zbog toga postoje pregovori. Ali pravac mora da bude EU i Zapad. Pravac mora biti ka uspehu, ka Demokratiji, a ne ka Diktaturi Istoka.
      To je moje licno misljenje. Zivot sam proveo na Zapadu i ne znam sta tamo postoji, a da mi se nije dopalo, ili neceg sta me sprecavalo da vodim dobar zivot. Bitno je, kad se bira neki pravac, da je taj pravac dobar za gradjane. Mrznju prema necemu iz subjektivnih, populistickih i demagoskih pobuda treba ostaviti drugim partijama, nama ne treba.