Ekonomija Saopštenje

Peticija protiv rasprodaje državne imovine

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” pokreće peticiju protiv poslednje rasprodaje državne imovine, koju priprema Vlada Aleksandra Vučića. Prikupljanje potpisa građana, počinjemo u Beogradu, u utorak 18. avgusta, u 18 sati, na početku Knez Mihailove ulice, kod fontane.

Poslednji Voz - Peticija 2
Potpiši peticiju ONLINE.

Prikupljaćemo potpise protiv prodaje Telekoma strateškom investitoru, protiv poklanjanja građevinskog zemljišta tajkunima, protiv davanja poljoprivrednog zemljišta krupnom kapitalu, protiv prodaje infrastrukture i prirodnih resursa, protiv politike kojom je Vučić nastavio sve što je radila i vlast Borisa Tadića i Mlađana Dinkića.

Peticija pod nazivom “Poslednji voz. Tvoja zemlja ili njihova država?” biće pokrenuta u gradovima širom Srbije, posle Beograda krećemo u Vojvodini. U medijskom mraku, u kome se suočavamo sa totalnom cenzurom, sa bojkotom režimskih i kontrolisanih medija, ova peticija je način da upozorimo građane Srbije na katastrofalne posledice Vučićeve vladavine i da ga u tome sprečimo. Nakon peticije uslediće ustavne inicijative za sprečavanje štetnih zakona.

Pozivamo građane da potpišu našu peticiju, da uđu u poslednji voz. Nakon rasprodaje državne imovine, drugih vozova neće biti, osim iz Srbije. Poslednji voz za NAŠU zemlju, ne NJIHOVU državu.

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” zalaže se za potpunu transparentnost, javno polaganje računa, nezavisne institucije i vladavinu prava, donošenje Zakona o poreklu imovine pre svih drugih zakona, za stvarno procesuiranje pljačkaških privatizacija, kojih nema 24, nego 1024, za to da domaću zemlju obrađuju naši paori, a ne strane velike korporacije, za smanjenje poreza i doprinosa svima da bi se podstakla domaća privreda, porodične firme i gazdinstva, za ukidanje overe zdravstvenih knjižica, za univerzalnu socijalnu zaštitu i socijalnu pomoć svim porodicama kojima treba pomoć.

Pokret traži uvođenje reda, čiste račune i jednake uslove za sve.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar