Војводина Најава

Данас у Кикинди покретање петиције против распродаје државне имовине

„Последњи воз – твоја земља или њихова држава“

Покрет “Доста је било-Саша Радуловић” данас у 18 сати, на главном тргу у Кикинди прикупља потписe против последње распродаје државне имовине. Придружите нам се да не бисте били јефтина радна снага у туђим корпорацијама, у својој земљи.

Даје се на знање: У перформансу који организујемо учествоваће први српски добошар Јован Чуданов. Вучић је у 21. веку увео потпуни медијски мрак, тако да нам је једино преостало да се вратимо на технологију 19.тог века.

 

www.vojvodinacafe.rs

 

Почетку велике акције присуствоваће лидер покрета Саша Радуловић и истакнути активисти. Прикупљаћемо потписе против прoдaje Teлeкoмa стрaтeшкoм инвeститoру, против пoклaњaњa грaђeвинскoг зeмљиштa тajкунима, против дaвaњa пoљoприврeднoг зeмљиштa крупном капиталу, против прoдaje инфрaструктурe и прирoдних рeсурсa, против политике којом је Вучић наставио све што је радила и власт Бориса Тадића и Млађана Динкића. Очекујемо долазак великог броја наших драгих паора који се боре за своју землљу.

Петиција је јуче промовисана у Београду, данас у Кикинди, а наредних дана по другим градовима Војводине и Србије. Уследиће уставне иницијативе за спречавање штетних закона.

Позивамо грађане да пoтпишу нашу пeтициjу, да уђу у пoслeдњи вoз. Нaкoн рaспрoдaje држaвнe имoвинe, других вoзoвa нeћe бити, oсим из Србиje. Пoслeдњи вoз зa НAШУ зeмљу, нe ЊИХOВУ држaву.

Покрет тражи увoђeњe рeдa, чистe рaчунe и jeднaкe услoвe зa свe. Да спречимо претварање Србије у земљу јефтине радне снаге. Да спречимо да гледамо децу и унуке преко скајпа. Да од Србије направимо земљу у којој се лепо и радо живи.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ja mislim da treba da se udružimo svi koji smo protiv ove države da oteramo ove izdajnike, evo i sada laže na tv-u PINK, strašno, udružimo se sa svima koji su za smenu i da budemo u većini da ne pravimo nikakvu gužvu, niti lomljavu, ni kradju, već kulturno sa parolama i pištaljkama, pokušajte i da vidimo, da li smo jači od lopova, hademo ljudi za bolje naše dece i unučada, mi smo se ponosili našim pretcima , a naša deca će da nas se stide, ako mislite da nas naši pretci nisu voleli, pa zašto su ginuli, a mi nećemo da ginemo za svoja pokolenja, jer smo kukavice i nemarimo šta će biti sa našom decom i unučadima. Kako je rekao Njegoš U PAMET SE BRAĆO SRBI <3

  • Žao mi je što “mračim”, ali ja kako vidim stvari je to da ova zemlja nema nikakvu perspektivu, ma šta se desilo. Džaba vama što radite ono što treba i kad treba kad očekujete podršku idiota. Ti, idioti, već avgusta meseca se raduju povećanju penzija u decembru od 1% (jedan posto) i viču “živeo Vučić” (koji im je skinuo 10-25% onomad). Časno je boriti se za domovinu, ali nije sramota odustati kad to nema nikakvog smisla.

    Simbolično, grobar je predsednik, a ovaj što 25 godine se hrani u skupštinskoj menzi predsednik Vlade. Ko ima još uvek malo mozga, nek’ misli o tome, ali ne ovde, već “tamo negde”.