Акцијa Војводина

Бирајте, јал ваша земља, јал њина кобајаги држава

Петиција “Последњи воз. Твоја земља или њихова држава” успешно је покренута синоћ у Кикинди, на главног градском тргу. Због медијског мрака, у каквом се Србија налази, морали смо да у 21. веку користимо методе 19. века. Покрет је позвао добошара да разгласи вест. Први српски добошар Јован Чуданов објавио је:

 

20150819_182634

 

-Код нас домаћини никад нису продавали дедовину. То је срамота. Продаједу битанге, нерадници, пијандуре и они што живиду у велики град, па наследе а не знаду ни шта је ни ди је, а ни од кога је. Кад немамо ништа, онда смо нико и ништа – огласио је Чуданов.

 

Kikinda_Sasa i mediji_19.08.2015Паори који су против новог Вучићевог закона о пољопривредном земљишту јер знају да ће, што би рекао Чуданов, постати “нико и ништа” на својој земљи, потписивали су петицију против распродаје државне имовине.

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” наставља скупљање потписа против штетних Вучићевих закона, против продаје Телекома стратешком инвеститору, против поклањања грађевинског земљишта приватизаторима из пљачкашких приватизација, тајних уговора са “Арапима” којима се отима највредније земљиште у Београду или најплоднија Војвођанска земља.

 

-Ко је нико, тај је слуга. Слуга служи и нико га ни за шта не пита. Зар да нас не питаду у нашој кући. Да служимо за два пара опанака годишње и бедне наднице. Бирајте, јал наша земља, јал њина кобајаги држава – упозорио је добошар Јован Чуданов.

Потпишите петицију онлајн:

Peticija ONLINE Ćir


 

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар