Vojvodina Najava

“Poslednji voz” u Novom Sadu, utorak 25. avgusta

Velika akcija pokreta “Dosta je bilo-Saša Radulović”, u kojoj prikupljamo potpise protiv finalne rasprodaje državne imovine, održaće se u Zmaj Jovinoj ulici u Novom Sadu, u utorak 25. avgusta od 18.00 do 21.00 sat.

U akciji će sa građanima razgovarati lider pokreta Saša Radulović i drugi istaknuti aktivisti iz Vojvodine.

“Poslednji voz. TVOJA zemlja ili NJIHOVA država” je peticija s ciljem da onemogući zakone kojima Aleksandar Vučić želi da uveća svoje bogatstvo i uticaj, kao i svojih prijatelja, kumova i poslovnih partnera.

 

Radulovic-pewticija

 

Ako mu prođu izmene Zakona o poljoprivrednom zemljištu, primena novog Zakona o konverziji zemljišta, ako Telekom i državnu infrastrukturu preda strateškom partneru, ako dedinjske vile, luksuzne stanove i poslovni prostor, kao i najvrednije priobalje Beograda rasproda, postaćemo jeftina najamna snaga, u siromašnoj državi, u tuđim bogatim kompanijama.

Uhvati Poslednji voz. Potpiši peticiju.

PROTIV davanja poljoprivrednog zemljišta u Vojvodini velikim korporacijama

PROTIV poklanjanja građevinskog zemljišta tajkunima

PROTIV prodaje Telekoma strateškom investitoru

PROTIV prodaje infrastrukture i prirodnih resursa


 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Danas, 25.8.2015. oko 20 časova, sam na Trgu slobode uzeo peticiju, predstavio se gospodinu Saši Raduloviću, i započeo razgovor o njegovoj hrabrosti da se prihvati pozicije ministra privreda Srbije. U toku samo nekoliko trenutaka on je pokazao svoju nesposobnost i nespremnost da vodi argumentovan dijalog sa slobodnim građaninom Novog Sada, a došao je verovatno s namerom da se predstavi javnosti sa svojim programom za spasavanje Srbije! Kao javna ličnost, sa ambicijom da se ozbiljnije bavi politikom, on mora biti spreman i sposoban da vodi i manje prijatne dijaloge sa ljudima koji imaju suprotno mišljenje i nisu došli samo da ga gledaju i tapšu mu. Očigledno dotični gospodin nije još sazreo da se ozbiljnije bavi politikom, a još manje da uspešno igra tako važnu ulogu kao što je ministar privrede. On je stigao na ove prostore ili kasno, jer takvih spasilaca je ovaj narod već imao prilike da se nagleda i nasluša ili rano, i da još nije došlo njegovo vreme!? Želim mu da još jednom dobro razmisli i da se zapita gde mu je mesto!.Kulltura dijaloga i emocionalna inteligencija su zaista veoma važni u životu svi ljudi, a posebno javnih ličnosti. Iskreno, stranački neobojen, građanin Novog Sad.

    • Dragi Vladimire,
      Mi smo prisustvovali razgovoru, i bili ste kranje nepristojni. Saša vam je samo to i rekao. Mi nismo spremni da trpimo i slušamo ljude koji nemaju elementarni osećaj za pristojnost.