Prenosimo

Milenović: Populizam Vučićeve vlade umesto borbe protiv korupcije

Uprkos obećanju premijera Aleksandra Vučića da će se obračunati sa korupcijom, nijedna od 24 sporne privatizacije iz vremena prethodnih vlada nije dobila pravosudni epilog, a u međuvremenu su se nanizale i nove afere. Ako premijer Srbije za šefa kabineta može da ima državnog sekretara i partijskog vojnika Mlađana Dinkića, za mene je sve moguće. Sve dok međunarodna zajednica bude volela Vučića i dok joj u fokusu bude rešavanje Kosova, naši životi su za njih neinteresantni i potpuno ih ne zanimaju, kaže, pored ostalog, u intervjuu za RSE Miroslava Milenović, članica Saveta za borbu protiv korupcije.

Intervju možete videti ovde.

milenovic

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • OVO ZAPAŽANJE SE VEĆ ISKRISTALISALO. DOKLE GOD VUČIĆ RADI KAKO MU KAŽU I REŠAVA PITANJE KOSOVA, A ŠTO UKLJUČUJE I IZMENU USTAVA, NJIH MI NE INTERESUJEMO.

    • Pitanje koje sledi iz ovoge je: Da li je Kosovo vredno toga? Umesto sto poklanjaju zemlju u Vojvodini, bolje da poklone to sto ima na Kosovu, da ga priznaju i da se vec jednom resimo tog pitanja. Onog trenutka kada prizna Kosovo, ostace bez podrske jer interes vise ne postoji, a onda treba nastupiti i ukloniti ih jednom za svagda.