Саопштењe

Захтевамо оставку градоначелника Синише Малог

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ захтева моменталну оставку градоначелника Београда Синише Малог због података изнетих у тексту истраживачке новинарске мреже КРИК „Синиша Мали тајно купио 24 стана на бугарском приморју“. Такође, захтевамо од Агенције за борбу против корупције да покрене поступак против Синише Малог за непријављивање имовине.

Захтевамо од Пореске полиције да утврди порекло имовине Синише Малог, а од Тужилаштва и полиције да процесуира пљачкашку приватизацију Беопетрола, по пријави Верице Бараћ.

Питамо Александра Вучића да ли је знао да је Синиша Мали заступао државу у приватизацији Беопетрола, да се одмах после продаје Лукоилу запослио код купца, и да је, по извештају КРИК-а, од бившег директора Лукоила и партнера у продаји Беопетрола, куповао станове у Бугарској, вредне око пет милиона евра. Да ли премијер Вучић зна одакле долази новац његовог бившег саветника Синише Малог?

Питамо премијера и да ли зна за друге офшор компаније својих најближих сарадника? Питамо га сада, да не буде после опет: фалсификовали им личне карте и пасоше.

Питамо Александра Вучића шта ради са Николом “ЕМС без дипломе” Петровићем, Синишом “доктор под водом” Малим, Гораном “медијски мрак из ДИПОСа” Веселиновићем, Небојшом “доктор полиграф” Стефановићем, Зораном “ваздуплохов” Бабићем, Владимиром “на кречењу са Ђуком” Ђукановићем, “хеликоптер” Гашићем, и да ли је чуо за народну изреку “риба смрди од главе не од репа”.

Новинарско истраживање КРИК-а

Прес служба покрета
„Доста је било – Саша Радуловић“


Повезани текстови:
[display-posts tag=”Мали” wrapper=”div” include_date=”true”]

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар