Правосуђе Саопштењe

Синиша Мали лагао о 24 стана у Бугарској

Званична документа из институција Бугарске доказују да је градоначелник Синиша Мали лагао да није власник 24 стана на бугарском приморју. Што је још горе, званична документа показују да је градоначелник Београда и дан данас директор офшор фирме са Девичанских острва која тргује некретнинама. Ово је потпуно неприхватљиво и покрет “Доста је било – Саша Радуловић” захтева смену градоначелника.

Београд се брука што има градоначелника који истовремено мешетари становима преко сумњиве фирме, регистроване у једном од пореских рајева. Новинари истраживачке мреже “Крик” објавили су довољан број доказа који би покренули пореску полицију у свакој иоле правно уређеној земљи. Сви послови Синише Малог, а посебно пројекти “Београд на води” и уништавање фабрике пива БИП зарад изградње станова, добијају нову димензију након открића да се градоначелник бави препродајом станова за личну добит.

Кључно је откриће да је Синиша Мали слагао кад је покушао да се сакрије иза своје адвокатице, рекавши да је Ана Иванова Панајотова директорка и власница офшор фирме, а документа то демантују и показују да је Мали Панајотову овластио да у његово име потписује и припрема пословну документацију. Такође је значајан документ који показује да је бивши директор српског Лукоила Срђан Дабић, са којим је Мали сарађивао приликом коруптивне продаје Беопетрола, такође користио услуге адвокатице Панајотове. Овај податак је довољан да поново покрене неистражен и незавршен случај са продајом Беопетрола.

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” позива Тужилаштво и Пореску полицију да истраже сличај Синише Малог и све послове које је водио истовремено са својим бизнисом на егзотичним острвима.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pogodak, gurajte ovo do kraja. BnV ima potencijal da okupi celu Srbiju protiv uzurpatora. Kada ljudi shvate da babe sa dve koze (iz sela odakle su svi otisli), subvencionisu stanove za bogate i profit Arapa i povezanih lica. Ovde treba pokazati narodu ko su povezana lica i kako to rade. Mozda je dobro da izracunate kolko svako selo u Sr. subvencionise BnV. I koliki je potencijalni profit Arapa i povezanih.

  • Почиње да ме брине, оволико афера са овим лоповима, а режим НИШТА???? За време соц-ком. су нас учили да смо ми најпаметнији, најбољи у сваком погледу, а види сад ово, пола државе су, није лепо да их назовем како заслужују, гласали, како су гласали, и ови, “поБЕДНИЦИ” и ХОХШТАПЛЕРИ И БИТАНГЕ, лажљивци и сецикесе, могу толико да заглупе ту половину народа??? да им толико верују!? Закључујем, ми не заслужујемо боље, будале им дају легитимитет!То што испаштамо сви су криви, “паметни” који не желе да барем, убеде те будале, да не гласају тако како гласају. Друга несрећа је што негативци увек нађу начина да се докопају власти! Тако да је то велики проблем, ако гласаш за паметне, будале им отму. ако гласаш за будале, то је крај, и онда нам остаје да кукамо! Ја се извињавам “неинформисаним” али како гласају они су БУДАЛЕ! Питам их: Зар не капирате ко нас вуче у пропаст и ко нас краде??? Ако то не капирате, онда сте, стварно БУДАЛЕ!

    • E moj rođače ,u kom svetu ti živiš !? Kao Mira Marković koja je očigledno je živela u paralelnom svetu, njen život tokom devedesetij je bio oaza mira, sloge, ptica i plastičnog cveća. Mi smo za to vreme, u pozadini krvavih ratova, kupovali na pfenige, točili benzin iz skuvanih plastičnih flaša i bežali po dućanima od prodavačica koje su nas jurile da zalepe novu cenu… Institucije su pod šapom JEDNOG ČOVEKA. Podnese se krivične prijave i ove do sada se kao i sve “vuku po fiokama” . Znaš i sam.

  • Mladene to je polovina onih sto glasaju, a četvrtina svih koji imaju pravo glasa. Sad je malo manje, otprilike 20 posto. Problem je što veliki deo od onih 80 posto koji ne glasaju za SNS sedi kući na dan izbora.

  • Sistem se ne menja kroz sistem.Sistem ima svoje srce a zove se izbori.Ma nemoze narod da glasa i kraj price naredne 30 godine.Mora da bude zdrav da bi odlucivao.Nemozes da budes zdrav ako gledas tv,rijalitije,siljejmanja itd.Bolesnik se leci i slusa doktora a ako ga ne slusa,on umire.

  • Treba uvek napomenuti da nema nijednog nacionalnog medija koji izvestava o ovoj temi osim N1 (ne znam da li oni imaju nacionalnu pokrivenost uopste i kolika im je gledanost). Bar ja nisam primetio nigde, vi?

  • Čoveku pamet staje od ovih gadosti – maltene deluje nestvarno do koje nizine može da se spusti ljudsko biće.Podržavam projekat “Dosta je bilo”.Ponekad se zapitam, ima li (mirnog) načina da se ove i slične gadoste odstrane iz ovog društva, ili će jednog dana, nekontrolisano, eksplodirati nezadovoljstvo naroda.Mada, vlast lukavo radi – otpremnine u “Telekomu” su 1.ooo evra po godini staža, a prosvetni radnici će dobiti 6.000 DINARA jednokratnu pomoć.Znači, nikako da se stvori kritična masa nezadovoljnika u društvu (zavadi pa vladaj).