Saopštenje Spoljna politika

Čestitka "MOST"-u

Predsednik pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović čestitao je danas koaliciji nezavisnih lista „Most“ uspeh na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj. Čestitka je upućena jednom od lidera koalicije gospodinu Petrovu, gradonačelniku Metkovića.

 

CongratulationsFoto: cvent.com

 

Prenosimo vam čestitku

Gospodin dr Božo Petrov

“Most” nezavisnih lista

 

Poštovani g. Petrov,

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” čestita Vam odličan rezultat koji je koalicija “Most” ostvarila na izborima za Sabor i pozicionirala se kao nova snaga, bez koje neće moći da se formira buduća politika u Republici Hrvatskoj.

Ohrabruje činjenica da je značajan broj građana Hrvatske prepoznao da država neće krenuti u boljem pravcu ukoliko budu glasali za političare i stranke koje su politiku do sada vodili. Uspeli ste da mobilišete značajan deo hrvatske javnosti oko jednostavne, a ipak hrabre ideje, da nema nove politike sa starim političarima i da neće biti promene u partokratskom vođenju države sa liderima koji su ogrezli u korupciju.

Pokret “Dosta je bilo” deli principijelne ciljeve koje je “Most” istakao, a pre svega transparentnost, zapošljavanje stručnjaka i decentralizacija vlasti.

Želimo Vam puno uspeha u radu i da istrajete na principima za koje se zalažete.

 

Srdačan pozdrav

Saša Radulović

predsednik pokreta

 

 

Oznake

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar