Војводина Саопштењe

Чанак и укидање Војводине

Омиљени Вучићев опозиционар, певач са тв Пинк, кафански кавгаџија и учесник ријалитија, Чанак “како се оно зваше” Ненад баш се потрудио ових дана да одбрани војвођанске паоре од катастрофалног закона о пољопривредном земљишту. Ако их буде бранио као и Електровојводину зна се како ће завршити.

Певач са тв Пинк и његови лигаши су већ 15 година на власти, на великим платама и још већим додацима из управних одбора војвођанских институција и опстају захваљујући медијским и политичким манипулацијама и празној причи о борби за аутономију Војводине. За све то време, што активно, што посредном подршком републичкoj администрацији допринели су осиромашењу Војвођана и богаћењу тајкуна. Здушно су се залагали за потписивање лоше испреговараног ССП са ЕУ који ће омогућити да плодна војвођанска земља оде у руке странаца, јер им је то требало за изборе 2008.г.

 

biomasaFoto: Beta

 

Учесник ријалитија Ненад “како се оно зваше” Чанак покушава да од војвођанских паора направи лични ријалити тако што је довезао десет трактора у Београд, за предизборно сликање. За то време полиција његовог пријатеља Вучића, за кога има само речи хвале јер наводно једини “разуме да је Војводина део Србије”, спречава паоре да се слободно крећу својим путевима по Војводини, док их сви медији цензуришу. Тракториста је све више на улицама Војводине, а све мање у војвођанским медијима.

Кафански кавгаџија поново жели да се представи као прави аутономаш тако што измишља да се Саша Радуловић залаже за укидање Војводине. Поистоветио је себе и Војводину, јер Радуловић се заиста стално залаже за укидање Чанка и свих дгугих партијских паразита који уништавају и Војводину и остатак Србије.

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Budimo realni, lokalni izbori su za sest meseci, vec bi se trebalo i pripremati, jer je svaki glas dragocen kako bi se sns kadrovska muckalica prevela u opoziciju. Inace novosti oko stambenim zgradama i predsednicima skupstine stanara koji ce se nametnuti gradjanima ce dodatno opteretiti troskove komunalija, iako ih do sada castimo 500 dinara (Novi Sad, Beograd, Nis …) bice uvecani sa 300 dinara a verovatno jos i vise za predsednike skupstine stanara i za manje od 30 stanova i za vise od 30 stanova. Zasto placamo porez kvartalno velike iznose? Stanje zgrada je lose, krovovi prokisnjavaju, fasade padaju a liftovi su na izdisaju, pa se sa pravom mnogi pitaju kuda su otisli nasi novci koje ih castimo sa 500 dinara. Lokalne samouprave odnosno opstine ce rasporedjivati predsednike skupstina stanara koji ce imati i nekakvu diplomu ili licencu kako bolje kome lezi za uvo. Iako nama trebaju domari i cistacice majstori za krov fasadu i liftove, oni nam nude ono sto nam nije potrebno- brinuci i o nasim novcima, tako mome komsiji prokisnjava krov a oni mu nude zamenu postanskih sanducica.

  • Lud je seljak koji glasa za ove ponovo.
    Rusi uvedose sankcije na uvoz voca i povrca iz EU zemalja i umesto da iskoristimo priliku pa povecamo proizvodnju i izvoz u Rusiju i tako zauzmemo dobar deo trzista,nasa nesposobna vlast prodaje zemlju i kombinate strancima.Sto je jos gore,ona ih poklanja…
    Sad Rusi opet uvedose sankcije na uvoz povrca i voca iz Turske i umesto da uskocimo mi sa vecim izvozom i opet zauzmemo dobar deo trzista za nas,nasa izdajnicka vlast i dalje gura zakon o prodaji zemlje strancima…
    Da li je moguce da su toliko potkupljeni i nesposobni da rade samo u cilju nase propasti.
    Vlada baca milione na gubitase i daje strancima subvencije dok nas seljak prezivljava.Hocemo vladu koja ce novac usmeriti na poljoprivredu i seljaka,vladu koja ce od Vojvodine napraviti najvecu zelenu fabriku.Vladu koja ce pametno da koristi situaciju na svetskoj sceni.