Vojvodina Saopštenje

Čanak i ukidanje Vojvodine

Omiljeni Vučićev opozicionar, pevač sa tv Pink, kafanski kavgadžija i učesnik rijalitija, Čanak “kako se ono zvaše” Nenad baš se potrudio ovih dana da odbrani vojvođanske paore od katastrofalnog zakona o poljoprivrednom zemljištu. Ako ih bude branio kao i Elektrovojvodinu zna se kako će završiti.

Pevač sa tv Pink i njegovi ligaši su već 15 godina na vlasti, na velikim platama i još većim dodacima iz upravnih odbora vojvođanskih institucija i opstaju zahvaljujući medijskim i političkim manipulacijama i praznoj priči o borbi za autonomiju Vojvodine. Za sve to vreme, što aktivno, što posrednom podrškom republičkoj administraciji doprineli su osiromašenju Vojvođana i bogaćenju tajkuna. Zdušno su se zalagali za potpisivanje loše ispregovaranog SSP sa EU koji će omogućiti da plodna vojvođanska zemlja ode u ruke stranaca, jer im je to trebalo za izbore 2008.g.

 

biomasaFoto: Beta

 

Učesnik rijalitija Nenad “kako se ono zvaše” Čanak pokušava da od vojvođanskih paora napravi lični rijaliti tako što je dovezao deset traktora u Beograd, za predizborno slikanje. Za to vreme policija njegovog prijatelja Vučića, za koga ima samo reči hvale jer navodno jedini “razume da je Vojvodina deo Srbije”, sprečava paore da se slobodno kreću svojim putevima po Vojvodini, dok ih svi mediji cenzurišu. Traktorista je sve više na ulicama Vojvodine, a sve manje u vojvođanskim medijima.

Kafanski kavgadžija ponovo želi da se predstavi kao pravi autonomaš tako što izmišlja da se Saša Radulović zalaže za ukidanje Vojvodine. Poistovetio je sebe i Vojvodinu, jer Radulović se zaista stalno zalaže za ukidanje Čanka i svih dgugih partijskih parazita koji uništavaju i Vojvodinu i ostatak Srbije.

 

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Budimo realni, lokalni izbori su za sest meseci, vec bi se trebalo i pripremati, jer je svaki glas dragocen kako bi se sns kadrovska muckalica prevela u opoziciju. Inace novosti oko stambenim zgradama i predsednicima skupstine stanara koji ce se nametnuti gradjanima ce dodatno opteretiti troskove komunalija, iako ih do sada castimo 500 dinara (Novi Sad, Beograd, Nis …) bice uvecani sa 300 dinara a verovatno jos i vise za predsednike skupstine stanara i za manje od 30 stanova i za vise od 30 stanova. Zasto placamo porez kvartalno velike iznose? Stanje zgrada je lose, krovovi prokisnjavaju, fasade padaju a liftovi su na izdisaju, pa se sa pravom mnogi pitaju kuda su otisli nasi novci koje ih castimo sa 500 dinara. Lokalne samouprave odnosno opstine ce rasporedjivati predsednike skupstina stanara koji ce imati i nekakvu diplomu ili licencu kako bolje kome lezi za uvo. Iako nama trebaju domari i cistacice majstori za krov fasadu i liftove, oni nam nude ono sto nam nije potrebno- brinuci i o nasim novcima, tako mome komsiji prokisnjava krov a oni mu nude zamenu postanskih sanducica.

  • I ja se nadam da ce se to olicenje nerada, bahatosti, bezobrazluka, nebazdarenosti i lenjosti , “kako se ono zvase”, ukinuti.

  • Lud je seljak koji glasa za ove ponovo.
    Rusi uvedose sankcije na uvoz voca i povrca iz EU zemalja i umesto da iskoristimo priliku pa povecamo proizvodnju i izvoz u Rusiju i tako zauzmemo dobar deo trzista,nasa nesposobna vlast prodaje zemlju i kombinate strancima.Sto je jos gore,ona ih poklanja…
    Sad Rusi opet uvedose sankcije na uvoz povrca i voca iz Turske i umesto da uskocimo mi sa vecim izvozom i opet zauzmemo dobar deo trzista za nas,nasa izdajnicka vlast i dalje gura zakon o prodaji zemlje strancima…
    Da li je moguce da su toliko potkupljeni i nesposobni da rade samo u cilju nase propasti.
    Vlada baca milione na gubitase i daje strancima subvencije dok nas seljak prezivljava.Hocemo vladu koja ce novac usmeriti na poljoprivredu i seljaka,vladu koja ce od Vojvodine napraviti najvecu zelenu fabriku.Vladu koja ce pametno da koristi situaciju na svetskoj sceni.